Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

47 Ronin(2013)

 https://www.youtube.com/watch?v=j8cKdDkkIYY
Στόρι: 46 εξόριστοι σαμουράι αποφασίζουν να εκδικηθούν τον άδικο χαμό του αφέντη τους με τη βοήθεια ενός άλλου πολεμιστή.




















Comments:
-Πριν να φύγει το 2013 επιβαλλόταν ένα τελευταίο σινεμαδάκι κι ας υπέφερα από βηχαλητό και όλα τα συναφή. Και ω του χριστουγεννιάτικου θαύματος βγήκε στις αίθουσες η νέα ταινία του Keanu Reeves. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι ο Κιάνου είναι ο έρωτας των παιδικών μου χρόνων εξ ' ού και οι αφίσες του κατέκλυζαν το εφηβικό μου δωμάτιο και είχα παρακολουθήσει αναρίθμητες φορές το speed &  τα matrix (1 και reloaded όχι το 3ο φυσικά!). Και όπως λέω κιάνου κιάνου κιάνου πιάνου πιάνου πιάνου !!!!Αλλά θα συμμαζέψω το πάθος μου και θα γράψω την πάσα αλήθεια!




















Η ταινία ήταν ένα ωραίο ''παραμυθάκι'' , βασισμένη  σε γιαπωνέζικο θρύλο , με κάποιες εντυπωσιακές σκηνές (μαγεμένο δάσος/τελική μάχη με δράκαινα) . Απογοητεύτηκα αρκετά γιατί με βάση το trailer περίμενα περισσότερη δράση αλλά έστω είχε περιποιημένο και μη χολιγουντιανό φινάλε.  Ο πολυαγαπημένος μου Κιάνου έπαιζε ικανοποιητικά τον αδικημένο, παρακατιανό ''μιγά'' αλλά πάντα μα πάντα ότι και να κάνει τον Νeo μου θυμίζει! Ελπίζω να μας αποζημιώσει στο Man of Tai Chi όπου πέρα από ηθοποιός έχει αναλάβει και χρέη σκηνοθέτη.. Τέλος ξεχωρίζει και η κινεζούλα μάγισσα αν και θα ήταν προτιμότερο να μιλούσε στη δική της γλώσσα γιατί τα σκότωσε τα εγγλέζικα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου