Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Nα ξεκινήσω Originals ή ούχι;



To Originals aka τo spin off  του Vampire diaries κερδίζει ολοένα και περισσότερους βαμπιρόφιλους και ναι είναι μακράνννννν καλύτερο από την τελευταία σεζόν του Vampire Diaries. Όταν έχουμε 3 Eλένες, 2 Στέφαν, μία αναστημένη Μπόνι-άγκυρα πώς να μην χωλαίνει το πράγμα!!!!Γι' αυτό εάν έχεις θέμα με τους κυνόδοντες άσε τα ημερολόγια και πιάσε τους αρχικούς (9 επεισόδια έχουν παιχτεί so far..)

-Στο Οriginals μεταφερόμαστε στη Νέα Ορλεάνη όπου ο Marcel(βαμπίρ πάντα) έχει αναλάβει τα ηνία της πόλης προκαλώντας την οργή του πανάρχαιου βρυκόλακα Κlaus . Ο Klaus θα κάνει τα πάντα για να πάρει πίσω την πόλη που του ανήκει σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Ποια είμαι εγώ να φέρω αντίρρηση κυνόδοντες, αίμα και καταπιεσμένα πάθη θέλω να δω!!

-Για να μην μπερδευτούμε από το Vampire κρατάμε την αρχέγονη οικογένεια Mikaelson: 
-Klaus(Joseph Morgan) που εκθρόνισε τον Damien στο Vampire με τα ανεξάντλητα αποθέματα κακίας .
















-Elijah (Daniel Gillies) : Όπως λέμε bad cop good coop έτσι έχουμε  και bad bro good bro!!O συνετός Elijah είναι ο μόνος που μπορεί να συνετίσει τον Κlaus αλλά δεν θα βγει και αδελφός της χρονιάς με την επιλογή του.













-Rebekah(Claire Holt):pure evil η ξανθούλα αλλά όταν πρόκειται για ζητήματα καρδιάς κοχλάζει...το παγωμένο αίμα της!Ατςςς!!















-Πέρα από αυτούς έχουμε και την λυκάνθρωπο Ηayley(Phoebe Tonkin) που κυοφορεί το παιδί του Klaus(half vampire half werewolf).




















-Σαν σειρά που σέβεται τον εαυτό της μας προμηθεύει με νέα τραγούδια που αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να τ΄ανακαλύψουμε. Μέχρι τώρα έχουν ξεχωρίσει τα εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου