Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

The Amazing Spider-Man 2: Θα κολλήσουμε πάλι στον ιστό του;

 http://www.youtube.com/watch?v=nbp3Ra3Yp74












Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του νέου Spiderman που ξεσήκωσε τους περισσότερους αραχνόφιλους. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή γιατί η ταινία θα προβληθεί τον Μάιο του 2014!!

Ιnfo:
-Τον spidey υποδύεται πάλι ο κεραμιδόγατος Andrew και από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείψει η Gwen(Emma Stone).

 


















-Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται πάλι ο Marc Webb(oo the irony!)  όπως και στο προηγούμενο Spiderman.

-O άνθρωπος-αράχνη έχει ν' αντιμετωπίσει πληθώρα εχθρών, συγκεκριμένα τα 3 κακά της μοίρας του!!Πρώτο κακό ο Electro (Jamie-Foxx)  αφήνοντας πίσω το άλογο του και τις gold-diggers.




















Το άλλο δεινό είναι ο Ρώσος Aleksei Sytsevich ή καλύτερα ο ρινόκερος (Paul Giamatti)  που είναι διατεθειμένος να του κόψει.......τον ιστό! Σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως πάντα ήθελε να υποδυθεί έναν comic ήρωα. Το ίδιο κι εμείς Paul!!Την Rogue...!!!































Για το τέλος έμεινε ο frenemie Ηarry Osborn (Dane DeHaan)  αν και είμαι λίγο αρνητικά προκατειλημμένη γιατί ο James Franco ήταν ιδανικός στο ρόλο.














-Στο sequel o  Πίτερ θα ανακαλύψει νέα στοιχεία για το παρελθόν του. Στο προσκήνιο θα εμφανιστεί o Νorman Osborn(Cris Cooper), o πάλαι Willem Dafoe .Όσον αφορά την  Mary-Jane Watson αν και είχαν βρει  την ηθοποιό ( Shailene Woodley ) τελικά αποφάσισαν να μη την συμπεριλάβουν σ' αυτή την ταινία γιατί ''συστήνονται'' ήδη αρκετοί νέοι χαρακτήρες.



















Γενικά προμηνύεται να είναι δυνατό sequel  με πολλές ανατροπές και καταιγιστική δράση!Αρκετοί (μέσα σ΄αυτούς και εγώ) φοβούνται μήπως υπάρχει σύγχυση λόγω των τόσων ηρώων όπως στο Spider-Man 3 αλλά ελπίζω να διαψευστούμε. Μέχρι τότε  ακούμε ξανά και ξανά τα καλύτερα κομμάτια από το soundtrack του πρώτου Spiderman του Sam Raimi!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου