Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

24 Live Another Day: Η μεγάλη επιστροφή του Jack Bauer


Τα ψέματα τελείωσαν. Ο Jack Bauer επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες 4 χρόνια μετά! Ένας νέος κύκλος ανοίγει με το 24: Live Another Day που κάνει πρεμιέρα (και στη χώρα μας από το FOX Greece) στις 6 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια αυτή τη φορά.

Τα πολυετή σχέδια για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς πάγωσαν, όμως ευτυχώς για εμάς τους ορκισμένους fan ο Kiefer Sutherland επιστρέφει ξανά στο ρόλο που σημάδεψε και απογείωσε την καριέρα του. Hell yeaaaah!



Πάμε συνοπτικά να δούμε τι μας περιμένει στο νέο κύκλο, που προσωπικά ευελπιστώ να είναι πολύ ανώτερος από τον τελευταίο  (Day 8) που μας άφησε περίεργη γεύση στο τελείωμα...:


Ο Jack Bauer είναι καταζητούμενος από τις αμερικανικές αρχές και βρίσκεται εξόριστος στο Λονδίνο (εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα). Στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ βρίσκεται ο James Heller και σε συνεργασία με τη CIA έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του...πρώην ''γαμπρού'' του. Φυσιολογικά λοιπόν επιστρέφει στη σειρά και η κόρη του  Heller, Audrey Raines, την οποία υποδύεται η Kim Raver, που παρεμπιπτόντως όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφη γίνεται!

(Φώτο από την παρουσία της Kim Raver στην εκδήλωση για τη μεγάλη πρεμιέρα του '24: Live Another Day' )

Το ''ειδύλλιο'' του Jack με την Audrey σταμάτησε στην 6η σεζόν, με την ψυχική υγεία της τελευταίας να κλονίζεται. Πλέον η Audrey είναι παντρεμένη με τον υπεύθυνο του πολιτικού γραφείου του Λευκού Οίκου Mark Boudreau (Tate Donovan). Θα έχουμε δράματα!


Το παρόν στο νέο ''24'' δίνει φυσικά και η λατρεμένη geek Chloe O'Brian (Mary Lynn Rajkub). Με extreme makeover μάλιστα στο look της, που μας προκάλεσε ένα μίνι σοκ όταν παρακολουθήσαμε τα πρώτα teaser. Όπως θα περίμενε κανείς, η Chloe -που δε δουλεύει πλέον για τη Αμερικανική κυβέρνηση αλλά για έναν hacker- συμμαχεί με τον Jack με στόχο την αποτροπή μιας παγκόσμιας απειλής!


Σημαντική προσθήκη στο τιμ των πρωταγωνιστών αποτελεί ο Benjamin Bratt στο ρόλο του πράκτορα Steve Navarro, επικεφαλή της CIA. Τέλος, αξιοσημείωτη παρουσία είναι και αυτή της Yvonne Strahovski στο ρόλο της πράκτορα της CIAKate Morgan, που καταδιώκει τον Jack! Μια όμορφη, ψηλή, ξανθιά δε περίσσεψε ποτέ από κανένα καστ...


Οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες. Σταυρώνουμε τα δάχτυλα και ευχόμαστε καταιγιστική δράση και συγκλονιστικές ανατροπές. Τα υπόλοιπα στις οθόνες μας....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου