Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Kick-ass(2010)


http://www.youtube.com/watch?v=DrKHu2UX1vA&feature=player_embedded
Στόρι:Το geek Dave Lizewski αποφασίζει να μιμηθεί τους super heroes που διαβάζει στα comics και θα γίνει ο kick-ass ή καλύτερα ο ass-kicked!!!Όμως θα ακολουθήσουν κ άλλοι το όραμά του....
Comments

-To geek Dave είναι πειστικότατος στον ρόλο του...σε πείθει για geek :Ppp
Και δεν είναι μόνος του,στενός του φίλος του είναι ο Dale(Clark Duke) από το Greek,ο τυπάκος στα δεξιά...
















-O Nicholas Gage υποδύεται τον Big Daddy...βασικά είναι μία κακή απομίμηση του Batman...Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια κάνει την μία αποτυχία μετά την άλλη...Που είναι οι παλιές εποχές που υποδυόταν τον νευρικό Dr.Stanley στο Rock,τον ξερόλα Ben Gates στα National Treasure..Φυσικά δεν ξεχνάω το Face off που έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και σαν Castor Troy και σαν Sean Archer!!


-Απορία..είναι δυνατόν ο Matthew Vaughn που είχε σκηνοθετήσει το παραμυθένιο Stardust να γύρισε αυτή τη μαύρη κωμωδία με σκηνές δράσης???Βέβαια και ο Peter Jackson σκηνοθέτησε την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και μετά ακριβώς το ατελειώτο King Kong!!!


-H μικρή Chloe Moretz ή αλλιώς Hit Girl κεντρίζει την προσοχή του θεατή.Αλλά και πάλι εμένα με ξένισε να βλέπω το μικράκι να κόβει χέρια-πόδια σαν να ήταν η Uma Thurman στο Kill Bill!!Αλλά ξέρω τι θα ντυθώ τις επόμενες απόκριες...χαχαχα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου