Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ποιοί ηθοποιοί θα μπορούσαν να ''μεταμορφωθούν'' σε πρίγκιπες της Disney;


Μία φορά και έναν καιρό ....στη μακρινή Άγκραμπα κατοικούσε ο Aladdin (ένας αλητάκος με χαρακτήρα ντιαμάντι) που έκλεψε τις καρδιές του κόσμου. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως ο πολυαγαπημένος Αladdin δημιουργήθηκε πάνω στα χαρακτηριστικά του Tom Cruise(Οh yeah). Κάποιες φορές όμως η ζωή αντιγράφει άθελά της τη τέχνη, αφού κυκλοφορούν ηθοποιοί που θα ταίριαζαν γάντι σε πριγκιπικούς ρόλους της Disney.

1. Μatt Bomer ως Prince Eric














Καταρχάς η ομοιότητα είναι εκπληκτική, τα μεγάλα ευγενικά μάτια σαν ρυάκια, τα σκούρα μαλλιά που ανεμίζουν, το γλυκό και παιχνιδιάρικο χαμόγελο. Κατά δεύτερον ο Matt Boner, oops Bomer, μπορεί άνετα να μας πείσει πως θα βουτούσε στα βάθη της θαλάσσης για την αγαπημένη του(στην προκείμενη περίπτωση για την Άριελ). Άλλο θετικό στοιχείο είναι το γεγονός πως είναι καλλίφωνος επομένως θα ήταν ωραίο και το ντουετάκι. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ΄αγόρι μου.


2. Chris Hemsworth ως Beast/Prince Adam












Ιδανική επιλογή για τον διπλό ρόλο ο Αυστραλιανός , ο mighty Thorrrr θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη το σφυράκι του και να κουβαλήσει το ψυχολογικό φορτίο του ήρωά μας. Έχει τις ξανθές ανταύγειες, έχει το build up, έχει και την έμφυτη αγριάδα για να μεταμορφωθεί από ξιπασμένος πρίγκιπας σε ''τέρας'' και τούμπαλιν.


3. Ian Harding ως Prince Charming



















Aρκετοί υποστηρίζουν πως ο Henry Cavill θα ταίριαζε στο ρόλο του Prince Charming αλλά εμείς επιλέγουμε το underdog, τον καθηγητή Ezra από το PLL (καλέ που ζεις pretty little liars)! Ο Ian είναι περισσότερο charming από τον Henry Cavill και duhhhh χρησιμοποιεί τους μυς του πρόσωπού του.
Ο Cavill εδώ σαν Superman δυσκολευόταν να ρίξει γκόμενα , σαν απλός πρίγκιπας τι θα κατάφερνε. Χακούνα μα-τα-τα!

4. Henry Cavill ως Gaston
Πόσο του πάει ο Gaston. O φιλάρεσκος τουμπανιασμένος ευγενής (μόνο στα χαρτιά) που κατέβαζε αμάσητα πέντε πέντε τ΄αυγουλάκια. Όμως στην Belle δεν άρεσε αυτή η έπαρση και τον τάισε μία ωραιότατη χυλόπιτα για να στρώσει στομάχι.
Ξεφύγαμε από τους καλοκάγαθους πρίγκιπες αλλά δεν θα έφευγε χωρίς ρόλο από το κάστινγκ ο Χένρι διάολε.













5. Armie Hammer ως Prince Phillip













O συμπρωταγωνιστής του Henry Cavill (λόξυγκας θα τον έχει πιάσει) στο ''The Man from U.N.C.L.E'' έχει όλα τ απαιτούμενα χαρακτηριστικά (γοητεία, ομορφάδα, ωραίo χαμόγελο) για να ξυπνήσει την ωραία κοιμωμένη με ένα σμουτς. Δεν ρισκάρουμε με την επιλογή μας αφού έχει προϋπηρεσία ως Prince Alcott στο Mirror, Mirror.


6. Sam Claflin ως Prince Hans












Ο εκκολαπτόμενος σταρ του ''Me before you'' θα ταίριαζε να παίξει αυτόν τον όχι τόσο popular πρίγκιπα. Όπως και στην προαναφερθείσα ταινία αλλά και στα Hunger Games βγάζει κάτι αντιπαθητικό αλλά που σε ιντριγκάρει παραδόξως. Όχι Σαμ we won't let it go, let it gooooooooooo!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου