Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για το How I met your mother












Αυτή την εβδομάδα αποχαιρετήσαμε την πιο fun,την πιο legen-dary παρέα που με τα ευτράπελά της γελάσαμε και συγκινηθήκαμε ούκ oλίγες φορές! Αν και στην πλειονότητα δεν άρεσε o επίλογος λόγω των σεναριακών ευκολιών κατ΄εμέ ήταν ικανοποιητικός κι άκρως συγκινητικός. Οι σεναριογράφοι της σειράς (Carter Bays & Craig Thomas) παραδέχτηκαν πως αυτό το φινάλε είχαν σκεφτεί εξαρχής και δεν άλλαξαν γνώμη στη πορεία όπως έχει συμβεί με πολλές σειρές!
Kλείνoυν το μάτι στο (αφελές) κοινό δείχνοντας πως η ιστορία δεν ήταν στην πραγματικότητα  για το πως γνώρισε ο Τed τη μητέρα των παιδιών του αλλά how i met and fall in love with aunt Robin. Παρόμοια με το Definitely maybe ο father Ted εξιστορούσε την ιστορία με επίκεντρο την μητέρα αλλά υποσυνείδητα άλλη ήταν η πρωταγωνίστρια της καρδιάς του. Αφού πήρε τη συγκατάθεση των παιδιών του αφέθηκε κι έκανε μία τελευταία ρομαντική κίνηση.
Να κοντοσταθεί κάτω από το παράθυρo της Robin με την κλεμμένη τρομπέτα-σύμβολο!
Ρομαντισμός vs ρεαλισμός/κυνισμός σημειώσατε 1-0!

















Ο αθεράπευτα ρομαντικός Ted δικαιώθηκε, όλοι οι κόποι που πέρασε και οι θυσίες αγάπης του άξιζαν τον κόπο . Όπως είχε πει και στο 17ο επεισόδιο ''Όταν αγαπάς κάποιον δεν σταματάς ποτέ να τον αγαπάς! Δεν τα παρατάς γιατί αν τα παρατούσα κι έβρισκα κάποια άλλη, δεν θα ήταν αγάπη!''
Στη ζωή μας μπορεί να ερωτευτούμε παραπάνω από μία φορά  αλλά πάντα ένα άτομο θα κάνει τη διαφορά και θα κρατήσει μία μόνιμη θέση στην καρδιά μας. Ένα άτομο θα διαγράψει ό,τι άλλο έχουμε ζήσει και θ' αγγίξει και την πιο ευαίσθητη χορδή μας. Ένα θα μας κάνει να υπερβούμε τον εαυτό μας, να ονειρευτούμε και να μην θέλουμε να ξυπνήσουμε από το όνειρο.

Tι άλλο μας έμεινε από το φινάλε;

-Δάκρυα συγκίνησης κύλησαν όταν ο Barney -αλληλούια-γνώρισε τον έρωτα της ζωής του,την μονάκριβη κορούλα του!!!Γενικά η εξέλιξη των χαρακτήρων ήταν αληθοφανής , ειδικά η ''οικειοθελής'' αποχώρηση της Robin από την παρέα ήταν από τις πιο ρεαλιστικές πινελιές.

-Εξίσου συγκινητική και όμορφη η ''βροχή συμπτώσεων''  κάτω από την περίφημη φλούο ομπρέλα και ναι  ''το πεπρώμενο φύγειν αδύνατον''!
p.s : η mother φέρνει αρκετά στην Jennifer Love Hewwit (ναι έχω δίκιο!)













Και μην ξεχνάμε τους λόγους που αγαπήσαμε το How i met your mother εδώ και 9 συναπτά έτη
http://cinejunkiesss.blogspot.gr/2013/10/9-how-i-met-your-mother.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου