Σάββατο 26 Απριλίου 2014

LOL Σειρές


Με τις καθημερινές δυσκολίες να ξεπροβάλλουν η μία πίσω από την άλλη έχουμε την ανάγκη να ξεχαστούμε και να σκάσουμε ένα γελάκι. Γι' αυτό συγκεντρώσαμε κάποιες από τις σειρές που εγγυημένα θα σε κάνουν να χαλάσεις την κύστη σου...

Με σειρά προτεραιότητας:
1.Brooklyn Νine-Νine: The law without the order!
https://www.youtube.com/watch?v=GdlSE9ISRBE











Το πιο αστείο αστυνομικό τμήμα κέρδισε άξια την αγάπη του κόσμου και κατά συνέπεια την χρυσή σφαίρα του! Τα εύσημα πάνε κατά κύριο λόγο στον εκκολαπτόμενο σταρ, τον  νέο κάφρο, τον Jake Peralta ή πιο σωστά Joke Peralta! Aντικειμενικά o Andy Samberg είναι φοβερός κωμικός και σ' αυτό βοηθάει πολύ η εκφραστικότητά του και γενικά η διάθεσή του να ξεφτυλίζεται. Επική η στιγμή που παραδέχεται ότι ο Jay Z δεν είναι ο αγαπημένος του καλλιτέχνης αλλά η Taylor Swift γιατί βιώνει τον πόνο μαζί της!
-Ο δεύτερος αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι η ντουλάπα,το μεγαθηρίο, ο γίγαντας με την χρυσή καρδιά o Terry Crews !Αν τον γνωρίζεις εύγε τέκνο μου ή τεκνό μου , αν όχι παρακολούθησε το παρακάτω λινκ και θαύμασε το μεγαλείο του!



Rosa Diaz , το άκρως αντίθετο από λουλουδάκι με λεπτεπίλεπτα πέταλα , είναι ότι πιο macho κυκλοφορεί στο τμήμα. Λακωνική , ευθυτενής και πάντα έτοιμη να ξεσπάσει σε κάποιον/κάτι!U GO GIRL!! To καστ συμπληρώνουν η weirdo Gina Linetti ( https://www.youtube.com/watch?v=Fdi6FzzBEP0), ο γλυκανάλατος Boyle, η cutie-pie Αmy Santiago και το αρχηγόπουλο , ο captain Ηolt που είναι gay & proud!


2. Modern Family:  3 σουρλεο-οικογένειες !
https://www.youtube.com/watch?v=jeX4SfsC9ws



















Modern family σημαίνει να παρουσιάζεις το νέο μέλος της οικογένειας σαν τον lion king(κλαίωωω),να κερδίζεις τον πατριό σου στο σκάκι και να του παίρνεις το ρολόι, να σκοτώνεις το κατοικίδιο του παιδιού σου και να κατηγορείς ένα ρακούν(στα χνάρια του Joey), να αποκαλείς coal digger την Vergara , να τρέμεις τον κλόουν στο παιδικό party του γιόκα σου,  να λες i loveu στο ολοκαινούριο ipad ενώ η αδαής σύζυγος νομίζει ότι πάει για εκείνη!Προσωπικά από τις τρεις φαμίλιες ξεχωρίζω τον Al Buddy με την Sofia Vergaraaaaaaaa! H γυναίκα δεν είναι μόνο καρακουκλάρα έχει και τρελό χιούμορ!Τhe whole package!



3. 2 Broke Girls : they need ....dollars dollars dollars..
https://www.youtube.com/watch?v=hr3FXTioTIo














H Max Black (όνομα και πράγμα) περιμαζεύει την Caroline Channing στο φτωχό σπιτικό της και αποφασίζουν να συνεργαστούν για να βγάλουν τα προς το ζην ....και jeans τους!
H πρώτη είναι  πνεύμα αντιλογίας και κοροϊδίας, εναλλακτικό τυπάκι με πολύ καλή ψυχή. Αντιθέτως η άλλη είναι η καλογυαλισμένη Barbie με το άλογό της, κλώνος της Rachel Green με τη μύτη όμως της Paris Hilton.  Τόσο διαφορετικές και τόσο όμοιες αποτελούν το ιδανικό γυναικείο επιχειρηματικό δίδυμο. Γέλιο χαρίζει και η φευγάτη μάνα ονόματι Peach(yeap ροδάκινο) με τα δίδυμα (Brad &  Angelina) που τα έχει το λιγότερο μπορώ να πω σαν αccessories! Per esempio τους κάνει spray-tan αλλά και yoga για να χάσουν το baby fat!
p.s i don't love u:
κάθε 2ο επεισόδιο με πιάνει μία ακατανίκητη πείνα για cupcakes!!Damn u  2 broke girls!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου