Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Iron Man 2(2010)

http://www.youtube.com/watch?v=J6Olpjl_IrE
Στόρι:O Tony Stark έχει αποκαλύψει στον κόσμο ότι είναι ο Ιron Man(σιγά που δεν θα το έλεγε τέτοιος νάρκισσος..:Pp).Όμως η κυβέρνηση ζητάει να μοιραστεί τις γνώσεις του και να δημιουργήσουν μία στρατιά Iron Man.Παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει και έναν άξιο αντίπαλο,τον Ιvan Vanko.
Comments

-O Robert Downey Jr ήταν απολαυστικός στο ρόλο του για μία ακόμη φορά.Μπορεί να στηρίξει μία ταινία πάνω του (Sherlock Holmes) αλλά και όταν παίζει δευτερεύοντες ρόλους (Gothika,Zodiac) τραβάει τα βλέμματα.

















 -Ο Mickey Rourke σαν  Ivan Vanko ήταν ανεκδιήγητος.Αυτή η ψευτο-ρωσοαγγλική προφορά,το άλουστο μαλλί,η οδοντογλυφίδα,το όλο στυλ ήταν γελοίο.Θα μπορούσε να ξεχωρίσει στο ρόλο του κακού αλλά ήταν μόνο μία καρικατούρα.

-H Gwyneth Paltrow πέφτει υπερβολικά λίγη στον cool Iron Man.Είναι τόσο ξενερώτη,είναι ο ορισμός του anti-sex!.Δεν είναι τυχαίο ότι είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Coldplay...Γι' αυτό το λόγο έβαλαν στο πλευρό του Τόνι μια αισθητή γυναικεία παρουσία,την Scarlett Johansson!!!Και σύσσωμος ο αντρικός πληθυσμός ξεσηκώνεται...χαχαχα!!

























-Το Ιron Man 2 ήταν κατώτερη ταινία σε σχέση με την πρώτη.Όμως έχω μία αδυναμία στο ξεκίνημα των ηρώων,δηλαδή πως έγινε ο Tony Stark Ιron Man, ο Peter Parker Spiderman κ.τ.λ.
Είναι καλό σαν sequel αλλά δεν ανυπομονείς να δεις αν θα υπάρξει και Iron Man 3 που λογικά θα υπάρξει.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου