Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Carrie(2013)

https://www.youtube.com/watch?v=SdoVioPv0fs




















Comments:

 -Πέρα από το γενικότερα κακό αποτέλεσμα επί της οθόνης, 2 πράγματα με ξενέρωσαν προσωπικά πολύ! Το πρώτο είναι η αυτόματη και αναπόφευκτη σύγκριση με την ταινία του Brian De Palma (1976) που αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου ταινίες τρόμου. Ατμοσφαιρικό, σωστά δομημένο και με τη Sissy Spacek στο ρόλο της Carrie να είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι όταν διαβάζεις την ιστορία του βιβλίου του Stephen King. Sorry αλλά η συμπαθέστατη Chloë Moretz δεν είναι όσο… weird χρειαζόταν για να σε ιντριγκάρει στο συγκεκριμένο ρόλο! Παρόλα αυτά όμως, όπως εύστοχα παρατηρούν όλοι, ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει η ταινία!!! Το δεύτερο πράγμα που με χάλασε ήταν ότι διαψεύστηκαν οι προσδοκίες μου από την υποδειγματική καμπάνια προώθησης της ταινίας! Υπέροχες αφίσες με αποτυπωμένα σλόγκαν, εξαιρετικό πρώτο teaser, ενδιαφέροντα trailers, δηλώσεις των συντελεστών πως θα δούμε κάτι το διαφορετικό και αποκορύφωμα το επικό youtube video με την τη φάρσα σε καφετέρια που μπορείτε να δείτε εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=VlOxlSOr3_M . Όλα αυτά με έκαναν να πιστεύω πως επιτέλους θα παρακολουθήσουμε ένα remake αντάξιο μιας κλασσικής ταινίας τρόμου αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα πολύ…
Τάδε έφη ο alex mahone.
















Σειρά της black mamba να κόψει και να ράψει! Aπό τη μέρια τη δική μου που δεν είχα παρακολουθήσει το original  το βρήκα πολύ μέτριο θριλερ-άκι χωρίς κανένα υπόβαθρο.  Καταφεύγει σε εύκολους εντυπωσιασμούς αντί να εστιάσει στην ψυχoσύνθεση του κοριτσιού.  Στο prom φτιάχνει αρκετά αλλά έπρεπε να λήξει κάπου εκεί το εγχείρημα .Τέτοιο άτσαλο φινάλε επιβαλλόταν να κοπεί στο μοντάζ-> Ομόφωνη απόφαση όσων το παρακολουθήσαμε στην επίσημη πρεμιέρα.


















-Chloe Moretz: η καταπιεσμένη και περιθωριακή Carrie γίνεται μηχανή εκδίκησης μέσω της τηλεκίνησης. Α child raised in fear, a woman born in b l o o d!! Παίζει πολύ καλά ειδικά στις στιγμές που υπερ-φορτώνει . Moυ χαλάσατε το prom τώρα θα σας δείξω. Ούτε ο Hulk τέτοια έκρηξη οργής και μίσους! Αν και στο Let me In ήταν μακράν καλύτερη ηθοποιός ! !
Στη ζωή της Carrie όπως και όλων των κοριτσιών έρχεται η στιγμή που γίνονται γυναίκες. Έτσι και η Carrie είχε όλα τα συμπτώματα, το μπιμπίκι, τα νευράκια-κροσσάκια και φυσικά ανάγκες σεξουαλικής φύσεως!!!Kάθε μήνα εγώ θα το εδραιώσω και θα λέω ήρθε...η Carrie!!
p.s κρίμα να μην έχουμε και εμείς prom!













Julianne Moore υποδύεται την θρησκόληπτη μητέρα με σαδιστικές τάσεις προς την κόρη της και προς τον ίδιο της τον εαυτό.Υπόδειγμα μανούλας!Πολύ κωμικοτραγική στιγμή της ταινίας ήταν όταν η μανούλα αναφέρθηκε στο στήθος της κόρης της...ως λεμόνια!!!Αντί να βγάζουμε γάλα λεμονίτα από δω και μπρος για να συνοδεύουμε και την βότκα!!!

-Gabriella Wilde: τι πόδι χιλιόμετρο είναι αυτό!!!Πανέμορφη πραγματικά γι'αυτό και επιλέχτηκε να κάνει την ωραία του σχολείου που έχει καλή καρδιά όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου