Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

The secret life of Walter Mitty(2013)

https://www.youtube.com/watch?v=j2L5DzegwEM
 Στόρι: ο ονειροπόλος Walter χάνει το αρνητικό μίας φωτογραφίας που θα κοσμούσε το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού LIFE. Για να το βρει θα μπει σε μεγάλες ''αληθινές'' περιπέτειες...




















Comments:
-O Ben Stiller πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί μία γλυκιά και ανθρώπινη ιστορία, συγκεκριμένα το short story του James Thurber.  Σαν ιδέα ήταν πρωτότυπη αλλά για τα δικά μου δεδομένα δεν μεταφέρθηκε όπως έπρεπε στην μεγάλη οθόνη. Βέβαια φεύγεις με ευχάριστη διάθεση από την αίθουσα αφού σε έχει κερδίσει η γλυκύτητα και η ανθρωπιά του Ben Stiller. Γενικά ο Βen είναι ιδιαίτερα αγαπητός σαν ηθοποιός και έχει αφήσει το στίγμα του σαν Zoolander και σαν Gay-lord Focker.














Στη συγκεκριμένη ταινία υποδύεται έναν ντροπαλό υπάλληλο που είναι κλεισμένος στο καβούκι του με μόνη διέξοδο την αστείρευτη φαντασία του.  Τα ταξίδια του μυαλού του άλλοτε ευφάνταστα άλλοτε συνηθισμένα. Μήπως o Walter είναι ψαράκι γιατί εμείς έχουμε την τάση να αφαιρούμαστε και να πλάθουμε δικούς μας κόσμους! Όταν η πραγματικότητα είναι σκληρή και πεζή καλύτερα να ονειροβατείς στο δικό σου σύννεφο ή ακόμη καλύτερα να κατεβάζεις το σύννεφο στην γη!













funny fact: Όταν κάνει μαγκιές πάνω στo skate ασυναίσθητα τραγουδούσα I met the skater boy της Avril Lavigne!!Και afterwards όταν το αφήνει στο πλάι και τρέχει έκανα ένα άλλο μουσικό διάλειμμα με το Marshall vs the machines!!!Ο διπλανός μου φώναζε run forest run. Ο καθένας με τα δικά του ερεθίσματα.



-Ευσεβής πόθος του ήρωα μας η  Κristen Wiig που την λατρέψαμε από την υπέρτατη κωμωδία Bridesmaids. Χαριτωμένη και μετρημένη , αγνώριστη, καμία σχέση με την κάφρισσα που ωρυόταν με το fuckin cookie!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου