Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Orphan Black(2013-)

 https://www.youtube.com/watch?v=do_BCA-vR9E



















Στόρι: Mία κοπέλα βουτάει στις γραμμές του τρένου για ν'αυτοκτονήσει ενώ την ίδια στιγμή μία σωσίας της -έντρομη- παρακολουθεί το συμβάν. Σε κλάσματα δευτερολέπτου αποφασίζει να κλέψει την ταυτότητά της χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις της ''νέας της ζωής'' .


Πρόκειται για καλογυρισμένο/σκοτεινό sci-fi δράμα που έχει κερδίσει δικαιωματικά μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες σειρές του 2013 κι αναμένουμε εξίσου δυνατή συνέχεια την άνοιξη του 2014.





Γιατί να παρακολουθήσεις το Orphan Black:
-H επιτυχία της σειράς οφείλεται κατά κύριο λόγο στην πολυτάλαντη Tatiana Maslany!  Σίγουρα το σενάριο είναι καλοδουλεμένο και η σκηνοθεσία σπιντάτη αλλά χωρίς την ''κατάλληλη Sarah Manning''  δεν θα είχε απογειωθεί η σειρά.  Η Καναδέζικης καταγωγής Tatiana ανταποκρίθηκε σε έναν υπερ-απαιτητικό ρόλο γι' αυτό παντού διαβάζουμε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της . Και η Anna Torv στο Fringe σαν Οlivia & F-olivia ήταν πολύ καλή αλλά εδώ αναφερόμαστε σε τέρας ηθοποιίας. Συγχαρητήρια πραγματικά που δεν έχασε το μυαλό της με τόσα μπλεξίματα. Αποκλείεται να μην αγαπήσεις έστω μία βερσιόν της!
















 
p.s .Όταν γίνεται ξανθιά αφανομαλλούσα είναι η ίδια η Shakira!Aν δεν με πιστεύεις δοκίμασε το εξής: ενώ το παρακολουθείς βάλε να παίζει από πίσω το loca loca loca και θα με θυμηθείς!



















-Είναι fast-food σειρά , μόλις 10 επεισόδια , το χεις το χειςςςςς! Δεν θα σου πάρει μέρες επί μερών να το παρακολουθήσεις. Το πιλοτικό επεισόδιο σε βάζει κατευθείαν στην ...βαθιά πόρωση αλλά  πιθανότατα το τελευταίο θα σε αφήσει ανικανοποίητο. Κόντος ψαλμός αλληλούια ο Απρίλιος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου