Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

American Hustle(2013)

https://www.youtube.com/watch?v=ST7a1aK_lG0 
Στόρι: δύο απατεώνες αναγκάζονται να συνεργαστούν με το FBI μπαίνοντας σε χειρότερους μπελάδες απ ότι προηγουμένως...!




















Comments:
 -Η ιστορία διαδραματίζεται στα τέλη των '70s με τις περμανάντ(πόσο σου πάει Bradley), τα ντυσίματα της Amy Adams που χαρίζουν  πολλαπλά εγκεφαλικά και την disco-disco good -good διάθεση. Ο David O.Russell ξανασυνεργάζεται με την Amy Adams &  τον Christian Bale από τον πυγμάχο του 2010. Το  all-star cast συμπληρώνουν ο κουκλεντές Bradley Cooper , η υστερική γυναίκα-φωτιά Jennifer Lawrence κι o καλός δήμαρχος ''Πόποτας''  Jeremy Renner!














 Ο ρυθμός εξέλιξης της ιστορίας ήταν σχετικά αργός και προσωπικά δεν με έχει κρατήσει στην τσίτα καμία ταινία του Ο.Russell!Ούτε ο πρόσφατος οδηγός αισιοδοξίας ούτε οι παμπάλαιοι 3 ήρωες! Aλλά παρόλα αυτά ξέρει να παραδίδει δυνατούς χαρακτήρες  που σε καμία περίπτωση δεν είναι καρικατούρες , αντιθέτως είναι γνήσιοι & αληθινοί μέσα στον κυκεώνα ψεμάτων και τις μη ρεαλιστικές φιλοδοξίες τους.  Η ταινία δεν είναι δραματική ή κωμική, ισορροπεί ανάμεσα στα δύο με έντονα τα στοιχεία της σάτιρας. Όπως αναφέρεται και στην ταινία ο κόσμος δεν είναι μαύρος ή άσπρος. Είναι υπερβολικά γκρι!

διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’70 Πηγή: www.lifo.gr
διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’70 Πηγή: www.lifo.gr











 -Oι κυρίες κέρδισαν μία χρυσή σφαίρα η κάθε μία για το σαλόνι τους χάρη στις σπιρτόζικες ερμηνείες τους.  Η Jennifer Lawrence ως η γυναίκα του Βale, η επίσημη ενώ η Amy ως το αίσθημα το παράνομο! Τελικά στις γυναίκες αρέσουν τα love handles!!














Christian Bale για μία ακόμη φορά μεταμορφώνεται(με 20 κιλά παραπάνω και λιγοστά μαλλιά) κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Πείθει σαν ικανότατος απατεώνας με τον φιλόδοξο Bradley Cooper να ωχρυά δίπλα του!Go fix your hair Bradley!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου