Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Tι να περιμένουμε από τον 2ο κύκλο του True Detective;

https://www.youtube.com/watch?v=4OfU7CGY5DQ












Ομόφωνα ο πρώτος κύκλος ήταν o περσινός θρίαμβος του HBO όπου προκάλεσε συζητήσεις & αναλύσεις επί αναλύσεων . Μόλις τελείωσε-σχετικά αδέξια- έπεσαν οι ερωτήσεις για το ΑΝ θα υπάρξει συνέχεια. Η απάντηση ήταν καταφατική. Με το πέρασμα του χρόνου συλλέγουμε πληροφορίες-στοιχεία ώστε να φτάσουμε -τώρα- να έχουμε μία σφαιρική εικόνα.

1st clue: Ο 2ο κύκλος δεν θα συνδέεται με τον 1ο, απλά θα έχει παρόμοιο concept. Αφήνοντας πίσω τους βαλτότοπους της Νότιας Λουιζιάνα θα μεταφερθούμε στην Καλιφόρνια. Ο Μπεν Κάσπαρ, δήμαρχος της πόλης , βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, στη διάρκεια μίας ρηξικέλευθης συμφωνίας περί μεταφορικών μέσων που θα μπορούσε ν’ αλλάξει για πάντα το αμερικάνικο δίκτυο μαζικής μεταφοράς.  Στο πτώμα του 52χρονου Κάσπαρ έχουν χαρακτεί σατανιστικά σύμβολα και τα γεννητικά όργανα έχουν αφαιρεθεί(Α-ΟΥΤΣ) . Τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση χωρίς όμως να έχουν ''καθαρίσει'' από τις δικές τους αμαρτίες.

2nd clue: Aπό τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν του Vince Vaughn (αδυναμία τεράστια ,κυριολεκτικά και μεταφορικά). Το ονοματεπώνυμό του είναι συνώνυμο με την κάφρικη κωμωδία αλλά μπορεί να παίξει και σοβαρούς ρόλους. Θυμηθείτε τις παλιές εποχές που ήταν κλεισμένος στο ''Κελί'' μαζί με την  Jennifer Lopez. Προς το παρόν ξέρουμε ότι θα υποδύεται έναν νυν επιχειρηματία-πρώην εγκληματία που κινδυνεύει να χάσει την αυτοκρατορία του. Ο σεναριογράφος Νic Pizzolatto παραδέχεται πως έγραψε τον ρόλο πάνω στον Vince.













3d clue: Έπειτα έσκασε σαν ωρολογιακή βόμβα το όνομα του Colin Farrell όπου αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα. Θα ενσαρκώσει τον ντετέκτιβ Ρέι Βελκόρο όπου προσπαθεί να βγάλει την άκρη σε ένα αστυνομικό τμήμα όπου βασιλεύει η διαφθορά. Παράλληλα ο εθισμός του με την κοκαΐνη τον εμποδίζει να λειτουργήσει ως όργανο της τάξης. Ο Κόλιν δήλωσε κατενθουσιασμένος, εμείς να δεις Κόλιν..




















4th clue: Σ΄αυτό τον κύκλο τo θήλεο είναι η αντισεξουαλική Rachel McAdams .Ήδη μας λείπει Michelle Monaghan ήδη...!
Το ΗΒΟ επιβεβαίωσε πως η Ρέιτσελ επικράτησε των 7 υποψηφίων (ανάμεσά τους η Jessica Biel, Rosario Dawson, Jaimie Alexander) για τον πολυπόθητο γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο! Συγκριτικά με το soft κινηματογραφικό παρελθόν της(Νotebook,Vow) εδώ είναι σε κόντρα ρόλο αφού θα υποδυθεί μία σκληροτράχηλη ντετέκτιβ που έχει εθιστεί στον τζόγο και το αλκοόλ.


 













  



5th clue: Tο Variety αποκάλυψε πως ο Taylor-John Carter-Kitsch θα είναι ο τρίτος εκπρόσωπος του νόμου στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος. Βέβαια δεν ξέρω αν κάποιος από τους πρωταγωνιστές θα φτάσει τον πήχη που ανέβασε ο Matthew McConaughey με την εκ βαθέων ερμηνεία του. Ένα είναι το σίγουρο η πένα του Nic Pizzolatto θα ''γράψει'' πάλι ιστορία.
6th clue: Ντόρος γίνεται για την αποκάλυψη πως ένα εκ των επεισοδίων θα παρουσιάζει ένα όργιο τύπου “Μάτια Ερμητικά Κλειστά” όπου θα πάρουν ''μέρος'' και δύο γνωστές πορνοστάρ. Στον αποθανόντα άρεσε το άγριο σεξ άραγε τι θα δουν τα ματάκια μας.  Στον προηγούμενο κύκλο μιλούσαμε μερόνυχτα για τη σεκάνς στο φινάλε του 4oυ επεισοδίου, ίσως φέτος να κομμεντάρουμε αυτή την ''σεμνή'' σκηνή.

Tι να μην περιμένουμε 
-την επιστροφή του Cary Fukunaga στην καρέκλα του σκηνοθέτη , θα διατηρήσει μόνο τον τίτλο του executive producer .
-την επιστροφή του Μatthew, έστω σε ένα μικρό ρόλο..

Η πρεμιέρα του 2ου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιουνίου. Μέχρι τότε stay tuned & true...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου