Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Avengers: Age of Ultron

https://www.youtube.com/watch?v=rD8lWtcgeyg
Στόρι: οι Αvengers εμπλέκονται στη δυσκολότερη δοκιμασία τους μέχρι τώρα, με διακύβευμα -τι άλλο- τη μοίρα του πλανήτη.



















Comments:
-Το πολυαναμενόμενο sequel δεν θ΄απογοητεύσει κανέναν Marvel φαν και είναι υπέρ του δέοντος χορταστικό. Η πρώτη ταινία αποτελεί την 3η πιο εμπορική όλων των εποχών με εισπράξεις πάνω από 1, 5 δις δολάρια, η δεύτερη μπορεί να την ξεπεράσει; Το κινηματογραφικό στοίχημα το βάζει ο Joss Whedon που αναλαμβάνει πάλι την σκηνοθεσία και το σενάριο. Το ονοματεπώνυμο του αποτελεί εγγύηση αφού μας παρέδωσε το sci-fi κομψοτέχνημα, Dollhouse. Eνορχηστρωμένες σκηνές μάχης σαν videogame, κοφτερό χιούμορ και μοναδικά εφέ που χορταίνουν τους οφθαλμούς μας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η cameo εμφάνιση του Stan Lee, είσαι ένα πειραχτήρι εσύ!Καμία ένσταση για την πολύωρη διάρκεια(141 λεπτά) αφού όπως και στο τελευταίο Hobbit άξιξε κάθε στιγμή, κάθε μάχη.

Όσον αφορά το πολυσυλλεκτικό-all star cast:

-O Robert Downey Jr. λυγίζει τα σίδερα as always και φυσικά ανεβάζει τον πήχυ της γαματοσύνης. H μάχη του με τον Hulk μετέτρεψε την αίθουσα σε παιδική χαρά. Go to sleep...go to sleep...










-Ο ντουκομπούλης Thor(Chris Hemsworth) ανεμίζει την χαίτη και το σφυρί με περίσσεια άνεση. Σαν να έπεσε στη χύτρα με το μαγικό ζωμό  μοιάζει. Αστείρευτο γέλιο χαρίζει η σκηνή που παίζουν το ''ποιος θα σηκώσει το σφυρί του Θορ''. Ο Joss Whedon πρέπει να έχει βαρεθεί να σκηνοθετεί την ντουλάπα Hemsworth, μία στους Αvengers μία στο Μικρό σπίτι στο δάσος...













-Αναντίρρητα ο Μark Ruffalo είναι ο καλύτερος Ηulk/Bruce Banner που έχουμε δει αφήνοντας πίσω τους Eric Bana & Edward Norton(why Edward why?!). H Black Widow του κάνει ταχύρυθμα μαθήματα anger management κι απ' ότι φαίνεται πιάνουν.



-Η Scarlett Johansson είναι φωτιά και λαύρα στο μαρβελικό σύμπαν. Σαν Βlack Widow ρίχνει τα δίχτυα της και όπως θα ράπαρε και η Iggy iggy iggy "I'm gonna love ya, I'm gonna love ya like a black widow, baby!"













-O Chris Evans υποδύεται πάλι τον Captain America ,το καλόπαιδο, το σωστό τίμιο και "γλυκομίλητο''  παλικάρι. Η κλασσική κοντρίτσα του με τον Thor χαρίζει πάντα γέλιο στα πλαίσια του bromance.




















-Ο Ηawkeye(Jeremy Renner) είναι ο Hawkeye!DUH!Τόσες συζητήσεις επί συζητήσεων έχω κάνει και σε κανένος τη λίστα δεν είναι ο αγαπημένος avenger. Συγνώμη αλλά όταν σκεφτόμαστε τοξότη έρχεται στο νου μας ο Αrrow και μετά η Katniss.



-Για τους newcomers, η Elizabeth Olsen είναι η MONH ταλαντούχα (και φυσιολογική στα κιλά) από την φαμίλια Όλσεν. Πείθει ως δυναμική Scarlet Witch ειδικά στην τελική μάχη που αγγίζει το 100% των δυνατοτήτων της.



















Στο πλευρό της ο Αaron Taylor-Johnson aka Quicksilver που τρέχει like the wind, αν και θα προτιμούσα να δανειστούμε τον Quicksilver από το Χ-Men Days of Future Past. Evan Peters FTW!

Για μεγάλη μας χαρά οι Avengers θα ξαναχτυπήσουν τον Μάϊο του 2018 αλλά μέχρι τότε προηγούνται τα εξής..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου