Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Fitness movies

Ποιες ταινίες είναι κατάλληλες για να μπούμε σε fitness mood-mode; Σε ποιούς κινηματογραφικούς ήρωες ανατρέχουμε για να μας δώσουν κίνητρο ώστε να χτίσουμε το σώμα που θέλουμε;




















1. Η κορυφή ανήκει στον Rocky Βalboa. O Sly βρίσκει το κουράγιο ν΄αντιμετωπίσει τους δαίμονές του εντός και εκτός ρινγκ.Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Ρόκι να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια και να βαράει κρέατα; Το theme song δίνει κουράγιο για σκληρή προπόνηση.




2.Million Dollar Baby: Από τον άντρα μποξέρ στη γυναίκα (Hilary Swank) που αψήφησε τους πάντες. Με το πείσμα της κατάφερε να πείσει μέχρι και τον πολλά βαρύ Clint να την προπονήσει και να την σκηνοθετήσει.














3.Θέλεις να ρίξεις την περιβόητη κοιλίτσα; Πάρε δύναμη από το παρεάκι του Leonidas, τις 300 σκακιέρες ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν ο Gerard Butler και ο-άσημος τότε-Fassbender.











4. Παραβαίνουμε τον πρώτο κανόνα που αναφερόμαστε στο Fight Club αλλά το επιβάλλουν οι περιστάσεις. Ο Βrad Pitt στην καλύτερη φάση της ζωής του, στυλιστικά και σωματικά. Badass!















5. G.I.Jane: Προτού γίνει milf-cougar η Demi Moore έκανε καριέρα ως ηθοποιός. Για να υποδυθεί την 1η γυναίκα πεζόναυτη το 1997 πήρε ξούρα το μαλλάκι και άρχισε τα push-ups με ένα χέρι.
Do it like a brotha do it like a dude!












6. Σε πιο χαλαρούς -μπιτάτους ρυθμούς προσφέρονται τα Step up με το 2ο να είναι μακράν καλύτερο. Μοναδική η τελική χορογραφία στη βροχή με τις κομματάρες να διαδέχονται η μία την άλλη(από το Βounce του μάγου Timbaland μέχρι το Killing in the name of από Rage Against the machine). YO-YO-YO!



















7. Στο Pain & Gain(μέγιστη εγκεφαλική fart) ο Mark Wahlberg τουμπανιάζει και καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας υποστηρίζει το μότο του "I believe in fitness". Μαζί με τον ογκόλιθο R-O-C-K προσπαθήσουν να ζήσουν το American dream αλλά μάλλον το πολύ σετάκι ....κάνει το μυαλό φιρίκι.















8. Tελευταία και καταϊδρωμένη η Franka Potente στο Run Lola Run. Με την κατακόκκινη χαίτη της κατακλύζει τους δρόμους του άχρωμου Βερολίνου προσπαθώντας να σώσει το αγόρι της. Όταν πάω για τρέξιμο θα ήθελα να μοιάζω με Franka αλλά πιο πιθανό να φερνώ στη Φοίβη από Φιλαράκια(wink wink).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου