Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Horns(2014)

https://www.youtube.com/watch?v=B8s_1UcdoNI
Στόρι: ο υπ'αριθμόν 1 υπόπτος για τη δολοφονία μίας κοπέλας είναι το αγόρι της. Διαβολική σύμπτωση ή όχι;




















Comments: 
-Είναι Κυριακή βραδάκι.Κάνεις ένα μικρό gathering(πες το συνάθροιση) και όπως ήταν αναμενόμενο πέφτει η πρόταση να δείτε θριλεράκι.Ομόφωνα όλοι ναι. 
W-a-r-n-i-n-g!
Δεν είναι καθαρόαιμο θρίλερ, είναι παρωδία σαν το μικρό σπίτι στο δάσος.Το σενάριο γραμμένο από τον Joe Hill, γιο του Stephen King αποδεικνύοντας πως το μήλο..έπεσε πολύ μακριά από μηλιά.Σε αρκετά σημεία θα σαστίσεις και θα πεις τι εγκεφαλική fart βλέπω αλλά θα συνεχίσεις να παρακολουθείς .Tόλμησε το , απλά προτίμησε να μαζευτείτε παρεάκι ώστε να τρολάρετε. Προς το τέλος έχει και την σπλατεριά του. Ο Αlexandre Aja ήταν συγκρατημένος αν αναλογιστούμε ότι πριν 4 χρόνια είχε σκηνοθετήσει το Piranha 3D.














-O Harry Potter γίνεται Κα(πότερ) αφού η πρώτη του ατάκα-λαλιά στην ταινία είναι προστυχιά. O Daniel Radcliffe υποδύεται τον Ιγκ και φυσικά στο άκουσμα του ονόματος αρχίζω να ραπάρω iggy iggy iggy(Α ρε Azalea χαλάς κόσμο).  Όπως και στον Χάρι έτσι και εδώ δεν είναι πολύ φυσιολογικός.Έπειτα από ένα δυσμενές γεγονός του φυτρώνουν κάτι κερατάκια στις παρυφές του προσώπου που συνοδεύονται με μία βασική παρενέργεια. Παραδόξως με τα κέρατα είναι πιο κουλ!Embrace your dark side μου αχα χα!















-Στο πλευρό του κερατούκλη η Juno Τemple που πάλι την κακομεταχειρίζονται όπως στο Αtonement. Δεν σε θέλει κορίτσι μου, κλείσου σε μοναστήρι.Ο Daniel προσκυνά τον ναό(J.Temple) αλλά δεν πείθει ως σεξουαλικό oν.

Αφού είπαμε για horns ας κάνουμε devil horns \m/(-.-)\m/
καθώς ακούμε το See the Devil in I από Slipknot!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου