Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Tα highlights των Οscar(2015)















Όπως πέρυσι έτσι και φέτος οφείλουμε να σχολιάσουμε την οσκαρική βραδιά που δυστυχώς αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών. Kατά κοινή ομολογία ήταν ανέμπνευστη και μακρόσυρτη σαν βραδιά, όχι βέβαια τόσο χάλια όσο τη χρονιά του James Franco.Φετινός οικοδεσπότης της λαμπερής απονομής ήταν ο κωμικός Neil Patrick HarrisΌσο και να το πάλεψε η βραδιά δεν ήταν lege-ndaryyyyyy. Βέβαια είχε ανεβάσει τον πήχυ ψηλά η περσινή hostess( Ellen De Generes) με την περιβόητη ομαδική selfie και με τον ντελιβερά από την pizzaria. Πέρα από τη φτωχή παρουσίαση επιβεβαιώθηκαν σχεδόν όλα τα προγνωστικά και δεν υπήρξαν ιδιαίτερες αλλαγές από τις χρυσές σφαίρες. Άραγε θα μείνει
στην οσκαρική ιστορία η 87η Απονομή των Βραβείων Όσκαρ και αν ναι γιατί;

Like:

1. Η βράβευση του Eddie Redmayne με το Oscar Α’ Ανδρικού ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία "The Theory of Everything" , όπου υποδύθηκε τον Stephen Hawking. Το χρυσό αγαλματίδιο κατέληξε ακριβώς εκεί που έπρεπε να πάει! 
2. Προς τιμήν του Birdman ο Neil Patrick Harris άφησε την κοστουμιά και έμεινε μόνο με το εσώρουχο μινέρβα. Ευφάνταστη στιγμή ήταν και το τραγούδι
«Everything is Awesome» κατά το οποίο οι χορευτές μοίραζαν Leg-O-scar  στους ηθοποιούς . H Emma stone πόζαρε με νάζι με το δικό της οσκαρικό τουβλάκι. Ποιος ξέρει "Βig Eyes'' μπορεί κάποτε να πάρεις κι εσύ τον θείο Όσκαρ σπίτι…
















 

3. H ερμηνεία του John Legend που δεν έμεινε στεγνό μάτι στο ακροατήριο με πρώτο και καλύτερο τον βαθύτατα συγκινημένο Chris Pine. Βέβαια την ευσυγκινησία του Chris Pine μας την είχε φανερώσει και η Ellen De Generes στην εκπομπή της.

 
 












4. Φυσικά δεν γινόταν να μη γίνει μία αναφορά στο τέρας της ηθοποιίας, Meryl Streep . Φέτος έγινε δια στόματος Jared Leto που ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το Όσκαρ Β΄Γυναικείου ρόλου.   «Οι υποψήφιες είναι τέσσερις γυναίκες, μαζί, σύμφωνα με το νόμο της πολιτείας της Καλιφόρνια, με τη Meryl Streep.»

5. To photobombing της Jennifer Aniston στην selfie της Lopez. Δεν κρατήθηκε! Αλλά στo Τζενάκι την έκανε το άλλο πειραχτήρι, Reese Witherspoon που της "τσίμπησε'' τα οπίσθια στο κόκκινο χαλί.












  








6.O ευχαριστήριος λόγος της Patricia Arquette περί ισότητος που πόρωσε την Meryl αλλά και την JLO.  Αφιέρωσε το βραβείο της «Σε κάθε γυναίκα που έχει γεννήσει, κάθε φορολογούμενο και πολίτη αυτού του έθνους, σε όλους όσους έχουν αγωνιστεί για τα ίσα δικαιώματα των άλλων. Είναι καιρός πια να υπάρχει ισότητα στους μισθούς και ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες».
 
Dislike:

1. Ο θρίαμβος του Birdman, ειδικότερα στην κατηγορία καλύτερης ταινίας όπου άφησε πίσω τα κατά πολύ καλύτερα ‘’American Sniper’’ , "The Theory of Everything", ’’The Imitation Game’’ και ''Whiplash''. Ίσως καλύτερα βέβαια που το βραβείο δεν κατέληξε στο ιδιαίτερο μεν-βαρετότατο δε,‘’Boyhood’’.Πέρσι συμφωνούσαμε 100% με την επιλογή της ακαδημίας(12 χρόνια σκλάβος). 
















2. Το βραβείο που… εξαφανίστηκε. Δε φτάνει που το Gone Girl αδικήθηκε από την Ακαδημία στις φετινές υποψηφιότητες, σαν κερασάκι στη τούρτα ήρθε η ήττα της Rosamund Pike στην κατηγορία του Α’ Γυναικείου ρόλου! Το βραβείο κατέληξε στην ταλαντούχα -wannabe Meryl Streep-Julianne Moore(''Still Alice''). Τόσες χρονιές ήταν υποψήφια, έπρεπε να το πάρει.


3. Το αστείο με το χαρτοφύλακα που το τράβηξε από τα μαλλιά ο Barney, sorry ο Neil Patrick Harris που και καλά τον πρόσεχε σαν τους οφθαλμούς της η Octavia Spencer.

4. Η απουσία της Jennifer Lawrence. Μάλλον φοβήθηκε ότι θα ξαναφάει τούμπα..




 









5. Τα στυλιστικά ατοπήματα από την Nicole Kidman και την Marion Cotillard μέχρι την Lady Gaga που φορούσε γάντια πλυσίματος. Θα την έβαζαν να πλύνει τα πιάτα του after party..who knows??!! Eυτυχώς μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους η Jennifer Lopez, η Gwnyeth Paltow (λέλουδό μου) και άλλη μία παρουσία. Στις περισσότερες φασιονίστικες λίστες δεν συμπεριλαμβάνεται αλλά ΕΜΕΙΣ θ΄ αποκαταστήσουμε αυτό το λάθος. Η πρωταγωνίστρια του Αrrow, η  Katie Cassidy , έλαμψε με την ασημένια τουαλέτα της. #team_arrow
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου