Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Fifty shades of Grey(2014)

https://www.youtube.com/watch?v=SfZWFDs0LxA
Σοφά επέλεξα την Τσικνοπέμπτη να παρακολουθήσω τις 50 αποχρώσεις του γκριλ αντί για του γκρι. Tο είχα οσμιστεί ότι θα ήταν σαπουνόφουσκα. Όταν το Nymphomaniac ανήκει στις αγαπημένες σου ταινίες τι σοκ να σου προκαλέσει το δειγματολόγιο της Βίβεχρωμ! Γενικά οι τολμηρές σκηνές (με εξαίρεση μία) δεν ήταν καλοσκηνοθετημένες και δεν ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη. Κανένα ίχνος ερωτισμού ή ρομάντζου.


 





















 Comments:
-Τον δισεκατομμυριούχο κι ελαφρώς(!) διαστροφικό Κρίστιαν Γκρέϊ υποδύεται ο άκρως γοητευτικός Jamie Dornan . Τον πρωτογνωρίσαμε σαν κυνηγό στο Once upon a time, όπου τoυ έκλεψαν την καρδιά, αλλά ξεχώρισε ως serial killer στη σειρά «The Fall» του BBC . Χάρη στο Fall έχει «προϋπηρεσία» στο να δένει γυναίκες . Παραδέχεται πως «Είχα μόνο μία εβδομάδα off από τις «50 αποχρώσεις του Γκρι» για να γυρίσω το δεύτερο κύκλο της σειράς. Έτσι, για 7 μήνες περίπου έδενα συνεχώς γυναίκες!».  Προσπαθεί να βγάλει μία σοβαροφάνεια αλλά δεν τον βοηθάει το κακογραμμένο βιβλίο.



















 

-Αντικείμενο του αρρωστημένου πόθου του η Dakota Johnson(ίου),η κόρη του Don Johnson και της Melanie Griffith(ίουυυυ). Πόσο άχρωμη και άοσμη.Κατά μάνα κατά κύρη. Δάγκωνε το κάτω χείλος της πιο πολύ και από την Kristen Stewart(Twilight). Plus ότι είχε και απαιτήσεις ενώ ο Mr.Grey έκανε πράγματα σχεσιακά. Και στους γονείς του σε γνώρισε, και τηλέφωνα σε έπαιρνε και δωράκια σου χάριζε. Μέχρι και σε μπανιάρισε με τον Μπομπ τον σφουγγαράκη. Εντάξει σε ήθελε λίγο γατάκι αλλά μιλάμε και για Dornan. Είναι 10άρι και είσαι μεταβίας 6άρι. 











- Iδιαίτερα προσεγμένo το soundtrack με πολυαγαπημένες επιτυχίες από τo remix-αρισμένο Crazy in love της queen B και το Ι know u της Skylar Grey μέχρι το κοριτσίστικο Love me like you do της Εlllie  Goulding. Όταν ακούστηκε το τελευταίο στην ταινία έκανα λίγο σαν χαζό teen αλλά give me a break το cinema είναι το δικό μου playroom.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου