Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

#Agenda: Οι ταινίες που περιμένουμε (Ιούλιος- Αύγουστος 2014)

Ποιος είπε πως το καλοκαίρι δεν είναι καλή εποχή για σινεμά; Ανοίξτε λοιπόν την ατζέντα σας και σημειώστε σημαντικές ημερομηνίες με τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

3 Days to Kill
Trailer: http://bit.ly/1fUXru3
Πότε κάνει πρεμιέρα: 10 Ιουλίου


Γιατί θα το δούμε:  Γιατί το σενάριο είναι του Luc Besson(Transporter 1,2 &3, Léon, Taken 2) και γιατί διψάμε να δούμε στο σινεμά μια καλή περιπέτεια!

Πιθανότητες να μας απογοητεύσει: Αρκετές αλλά θα παρηγορηθούμε με τα γνωστά…μεγάλο ποπ κόρν, μεγάλη Coca-Cola.


Dawn of the Planet of the Apes
Trailer: http://bit.ly/Qi4FMI
Πότε κάνει πρεμιέρα: 17 Ιουλίου


Γιατί θα το δούμε:  Γιατί αποτελεί sequel του εξαιρετικού ‘’Rise of the Planet of the Apes’’ που προηγήθηκε το 2011 και για να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη μάχη ανθρώπων και πιθήκων που έκρινε το μέλλον της ανθρωπότητας.

Πιθανότητες να μας απογοητεύσει: Η πρώτη απογοήτευση ήρθε με την απουσία του James Franco από το κάστ, αλλά οι ελπίδες μας αναπτερώθηκαν από το καταιγιστικό trailer. Παγίδα; Θα το ανακαλύψουμε κοιτώντας τη μεγάλη οθόνη...


Hercules
Trailer: http://bit.ly/1rH9ArX
Πότε κάνει πρεμιέρα: 24 Ιουλίου


Γιατί θα το δούμε:  Γιατί ο Dwayne Johnson φαντάζει ιδανικός στο ρόλο του ημίθεου Ηρακλή και γιατί κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο η εντυπωσιακή Irina Shayk.

Πιθανότητες να μας απογοητεύσει: Θέλουμε να πιστεύουμε καμία. Εντάξει δεν περιμένουμε πολλά από το βασισμένο(;) στη μυθολογία σενάριο, όμως περιμένουμε να μας ανταμείψουν τα εφέ. Αδιαπραγμάτευτα.

Extra:  Μέχρι να κάνει πρεμιέρα, ακούμε και ξανακούμε το ''No One Knows'' των Queens of the Stone Age που ''ντύνει'' υπέροχα το trailer της ταινίας.



Sex Tape
Πότε κάνει πρεμιέρα: 21 Αυγούστου


Γιατί θα το δούμε:  Γιατί η ‘’μπογιά’’ της sexy Cameron Diaz περνά ακόμα- παρότι έφτασε τα 42 -και γιατί υπάρχου πολλές πιθανότητες να γελάσουμε αρκετά (αν οι σεναριογράφοι δεν τερματίσουν το καφριλόμετρο).

Πιθανότητες να μας απογοητεύσει: Αρκετές, όπως άλλωστε κάθε σεξοκωμωδία και ειδικά αυτές που πρωταγωνιστεί ο Jason Segel.


The Expendables 3
Πότε κάνει πρεμιέρα: 21 Αυγούστου


Γιατί θα το δούμε:  Sylveter Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Dolph Lundgren, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson, Jet Li, Harrison Ford, θανατηφόρες ατάκες, πιστολίδι, εκρήξεις, πολύ ξύλο, καλτ σενάριο …Θες κάτι παραπάνω;

Πιθανότητες να μας απογοητεύσει: Δεν το σκεφτόμαστε καν. Σταυρώνουμε δάχτυλα και παρακαλάμε να τριτώσει το καλό.


Sin City: A Dame to Kill For
Πότε κάνει πρεμιέρα: 21 Αυγούστου


Γιατί θα το δούμε: Γιατί το πρώτο ήταν απλά ταινιάρα. Οι προσθήκες (Eva Green, Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin αντί του Clive Owen) στο ήδη υπάρχον all-star καστ (Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Mickey Rourke κ.α.)ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τις προσδοκίες.

Πιθανότητες να μας απογοητεύσει: Καμία θέλω να πιστεύω!


Δροσιστικές βουτιές λοιπόν και μετά ραντεβού για σινεμά (θερινό κατά προτίμηση)!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου