Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

7+1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το Sin City: A Dame to Kill for!

https://www.youtube.com/watch?v=HE-RvfaQKBY



















Oι απανταχού φαν περιμέναμε εδώ και χρόνια το sequel και η αναμονή μας επιτέλους φτάνει στο τέλος της (επίσημη πρεμιέρα 21 Αυγούστου). Άφθονη βία, μπόλικο σεξ, προδοσία και αίμα σε ασπρόμαυρο φόντο για να μας εξιτάρει ακόμη πιο πολύ! Όλα επιτρέπονται στον νουάρ κόσμο της αμαρτωλής πόλης!

1. Όπως και η προηγούμενη ταινία(2005) έτσι και το νέο τόλμημα βασίζεται στο σενάριο του Frank Miller ο οποίος μοιράζεται με τον Robert Rodriguez την καρέκλα του σκηνοθέτη. 
Μας παραδίδουν  4 ιστορίες, 2 από τα κλασικά graphic novels του Miller(The long bad night, Fat loss) και 2 που γράφτηκαν ειδικά για την ταινία. Στην ουσία θα ναι prequel & sequel togetha!

2. Bασική πρωταγωνίστρια(πάλι) και ατού της ταινίας η Jessica Alba (Nancy Callahan) , έτοιμη να ξεσηκώσει τα πλήθη με τον χορό της!Oρκίζεται εκδίκηση στο όνομα του Detective Hartigan(Bruce Willis).Θα τα καταφέρει άραγε;













3. Οι πολύ σκληροί για να πεθάνουν Bruce Willis & Michey Rourke επιστρέφουν και μας υπόσχονται γερές δόσεις βίας και καφρίλας!

4. Νέα δυνατή προσθήκη στο all-star cast η Ευάρα Green που προκάλεσε παροξυσμό με το poster και πιο συγκεκριμένα με  την ημιδιάφανη ρόμπα της που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία μας! Σύμφωνα με το MPAA (επιτροπή λογοκρισίας των αμερικανικών μίντια) η Εύα has been especially bad!Αρχικά ο ρόλος της femme fatale Ava Lord είχε προταθεί στην Angelina Jolie αλλά δεν ευδοκίμησε η συνεργασία.  Άλλες υποψήφιες ήταν η Salma Hayek, Rachel Weisz αλλά όλες έφαγαν ..το μήλο της Εύας!




















5. Νέα άφιξη στο καζάνι της αμαρτίας και ο αξιαγάπητος Joseph Gordon-Levitt στο ρόλο του  Johnny όχι walker αλλά gambler τουτέστιν τζογαδόρου που κρύβει πέρα από άσσο και μία σκοτεινή αποστολή στο μανίκι του.
Είτε έγχρωμος είτε δίχρωμος είσαι yummy yummy!!!















6. Προς μεγάλη λύπη μας ,εντάξει λύπη μου, δεν θα επιστρέψει η Devon Aoki ως deadly Miho λόγω της εγκυμοσύνης της αλλά το κενό της θα προσπαθήσει ν΄αναπληρώσει η Jamie Chung (η Mulan από το Once Upon a time) !













7. O Josh Brolin θα αντικαταστήσει τον Clive Owen στο ρόλο του Dwight και θα δεχτεί τα βασανιστήρια της Εva Green!Μη γίνεις καληνυχτάκιας μόνο!

8. Θα κλείσω το μίνι-αφιέρωμα με τον πιο μπιτάτο τρόπο, με το τραγούδι από το soundtrack που ντύνει μοναδικά το trailer!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου