Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

3 days to kill(2014)

 https://www.youtube.com/watch?v=yswZKfnmf7c



















Comments:
-Άνευρη περιπέτεια από τον πρώην βιντεοκλιπά/νυν σκηνοθέτη McG που ακροβατεί ανάμεσα στην περιπέτεια και στο οικογενειακό δράμα. O McG σαν μετρ του είδους ξέρει να στήνει θορυβώδεις σκηνές δράσης ( Άγγελοι του Τσάρλι & Εξολοθρευτής: Σωτηρία) αλλά στην προκείμενη περίπτωση αποτυγχάνει!
Δεν ''φωτίζει'' την πλοκή παρόλο που θέτει ως φόντο της περιπέτειας την Πόλη του Φωτός .
Ευτυχώς που δεν ήταν 3 ώρες διορία αλλά  μόνο 2! Ας μην είμαι όμως απόλυτη, το φιλμ έχει ορισμένες καλές σκηνές (αν και βρίθουν αναληθόφανειας) και χαρίζει γέλιο,κυρίως με τις ανεκδιήγητες ανακρίσεις.














- Ο Kevin Costner υποδύεται τον πράκτορα Ίθαν (όχι Χαντ μην σκέφτεσαι επικίνδυνες αποστολές)  Ρένερ που προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με την οικογένειά του λόγω του επικείμενου θανάτου του. Στα πλαίσια αυτής της επανασύνδεσης εμφανίζεται μία πράκτορας και  ζητάει τις υπηρεσίες του με αντάλλαγμα ένα πειραματικό φάρμακο που μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του. Αν αυτό δεν είναι παιδαριώδες σενάριο δεν ξέρω τι είναι!
Ένα βήμα πριν τα 60 ο Kevin αδυνατεί να κρατήσει το βάρος της ταινίας και να πείσει ως γαμουά πράκτορας ,ως φονικό όπλο 3ης ηλικίας!Λυπάμαι Kevin δεν είσαι Liam Neeson!




















-Στο πλευρό του καταπονημένου πράκτορα η Amber Heard που έχει καθαρά ρόλο διακοσμητικό-λαμπαντέρ !Πιο καρικατούρα πεθαίνεις. Αδικήθηκε πιστεύω γιατί στο παρελθόν έχει δείξει δείγματα υποκριτικής με λαμπρό παράδειγμα την εμφάνισή της στο θρίλερ Ward του Carpenter!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου