Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Third Person(2014)

 https://www.youtube.com/watch?v=5U6xpygnrvk
Στόρι:
3 ιστορίες , 3 ζευγάρια, 3 διαφορετικές τοποθεσίες(Ιταλία,Παρίσι, Νέα Υόρκη)

 


















Comments:
Paul Haggis με την διττή ιδιότητα του σεναριογράφου και σκηνοθέτη προσφέρει στο υποψιασμένο κοινό ένα-ένα τα κομμάτια ώστε να φτιάξει σταδιακά το παζλ ''των σχέσεων''.
H ιδέα των παράλληλων ιστορίων με κλιμακούμενη δραματική κορύφωση τον είχε απασχολήσει και πριν μία δεκαετία στο οσκαρικό και καθόλου υπερτιμημένο Crush  ! Εντούτοις  εάν συγκρίνουμε τα 2 κοινωνικά -σπονδυλωτά-δράματα κερδίζει το παλιότερο γιατί ήταν αφενός πιο σφιχτοδεμένο σκηνοθετικά αφετέρου διέθετε καλύτερο σενάριο και πιο grandeeee φινάλε!
Ορισμένες σκηνές προσφέρουν μεγάλη συγκίνηση γι'αυτό και πολλοί χαρακτηρίζουν την ταινία ως μελόδραμα ή ακόμη και σαπουνόπερα(υπερβολικός όρος). Σαν ταινία δεν δίνει κάτι διαφορετικό αλλά σίγουρα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μία δροσερή νύχτα του Ιουλίου.














-Για να εγγυηθεί την επιτυχία της νέας του δημιουργίας ο Paul Haggis συγκέντρωσε ένα πολυσυλλεκτικό cast. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Liam Neeson κλέβει την παράσταση με την περσόνα του . Υποδύεται τον βραβευμένο συγγραφέα  που προσπαθεί να ξεπεράσει τα συγγραφικά του κωλύματα με ένα συναισθηματικό κώλυμα,πες με Olivia Wilde!
Η Olivia ενσαρκώνει την μούσα του παρόλο που είναι ένα συναισθηματικό κομφούζιο!Έδωσε πνοή στην συναισθηματικά μπλεγμένη ηρωίδα αν και οι περισσότεροι άρρενες θα εκτιμήσουν τον ''εσωτερικό της κόσμο''.











-Κατά προτίμηση ακολουθεί η Mila Kunis που παλεύει-όσο μπορεί- με τον James Franco για την επιμέλεια του γιου της υποστηρίζοντας ότι της αξίζει! Η πιο αδιάφορη ιστορία κατ'εμέ ήταν του Αdrien Brody(πόσο σου πάνε τα κοστούμια) και της gypsy woman με φόντο τις πλατείες της Ιταλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου