Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Transformers 4: Age of Extinction(2014)

 https://www.youtube.com/watch?v=r8HPIH5JCak
Στόρι: οι νέες περιπέτειες των Transformers




















Comments:
Michael Bay ξανασκηνοθετεί τους Τransformers με το ίδιο μεράκι όπως και τα προηγούμενα.
Κατά κοινή ομολογία ο Michael είναι ο καταλληλότερος ανθρώπος για να παραδώσει ένα τίμιο blockbuster(Armageddon, Island,The Rock)!
Η 4η κατά σειρά ταινία αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης του 2011 , χρονικά είμαστε 4 χρόνια μετά την επίθεση στο Σικάγο. Τα εναπομείναντα Αutobots συσπειρώνονται ώστε να δώσουν την μάχη τους ενάντια σ'όλα τα δεινά που ξεπροβάλλουν και να αποδείξουν πως είναι όντα με ψυχή!












Σαν ταινία δράσης-καταστροφής είναι διαποτισμένη από θεαματικές σκηνές (αρπαγή Optimus Prime και κατά τύχη κοράκλας Mark,  διαστημόπλοιο-μαγνήτης) και αψεγάδιαστα εφέ με αποκορύφωμα την έκρηξη-υπερθέαμα που στοίχισε τη ζωή ενός μέλους της παρέας. Φυσικά δεν λείπουν οι γραφικότητες(η φάτσα μου είναι το ένταλμα), μία γκομενάρα με καυτό σορτς(Nicola Peltz),το χαζορομάντζο,  οι σεναριακές αφέλειες(δεινόσαυροι WTF) και η κομματάρα από Ιmagine Dragons(https://www.youtube.com/watch?v=5ZtMHSOq50Q).
Δυστυχώς το πρώτο μισό της ταινίας είναι καλύτερο από το δεύτερο, όσο περνάει η ώρα αρχίζει και γίνεται κουραστική(165 λεπτά!) .Το σενάριο δεν μπορούσε να υποστηρίξει την non-stop δράση.












 -Ο Mark Wahlberg ηγείται του καστ, υποδυόμενος τον υπερπροστατευτικό πατέρα-αδικημένο μηχανικό που συνεργάζεται με τα Autobots για ένα καλύτερο αύριο!Πως γίνεται ο Mark μισό μέτρο άνθρωπος να υπερασπιστεί τον τιτανομέγιστο Optimus Prime oέο???!!Τη γνώμη μου για τον Mark την έχω ξαναεκθέσει, τον θεωρώ ατάλαντο αλλά δεν θα με αποτρέψει η αταλαντοσύνη του απ' το να δω ταινία του.
Στη συγκεκριμένη ταινία παίζει ικανοποιητικά αλλά δεν έχει την στόφα του ήρωα,δες John McClane!Dieee hard! Ανάμεσα στον νέο πρωταγωνιστή Μark και στον παλιό(Shia LaBeouf) θα προτιμήσω τον πρώτο γιατί είναι πιο αλανιάρης σε σχέση με το τότε geekaki.




















-Όσον αφορά τα θήλεα, η Megan Fox παραμένει ψηλά στο βάθρο της, ακολουθεί η Νicola Peltz(new hottie on the block) και τελευταία και καταΐδρωμένη η Rosie Whiteley!Θα σε παρηγορήσουν τα μπράτσα του Statham δεν ανησυχώ!


p.s i loveu: Όταν μεταμορφώνονται τα αυτοκίνητα στους transformers και πατούν τα χέρια τους στη γη απλά πορώνομαιιιιιιι!!!Έλα ν΄ανεβαίνουν τα ντεσιμπέλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου