Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

True Blood: Τι να περιμένουμε από τον τελευταίο κύκλο;

https://www.youtube.com/watch?v=KmO6dn0YHbA
Στις 22 Iουνίου ξεκινάει ο 7ος και τελευταίος κύκλος της πιο αιματηρής σειράς!One last...bite!
Bloody tears κυλούν από τα μάτια μας... 




















Που είχαμε μείνει; Αιμoβόροι (Hep-Vamps) κατακλύζουν το Bon Temps και φυσικά σε ποιον θα πέσει το φταίξιμο, στην καλή μας Sookieeeee!!! Aυτός ο κύκλος  θα έχει ως επίκεντρο την ομαλή συνύπαρξη βαμπίρ κι ανθρώπων με απώτερο σκοπό την απομάκρυνση των H-Vamps η αλλιώς “zombie vampires”.
For every human a vampire, for every vampire a human!

Θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια και το πρώτο φέρει τον τίτλο Jesus Gonna be Here όπου είναι σκηνοθετήμενο από τον Bill (Stephen Moyer).
Οι δημιουργοί υποστηρίζουν πως αυτή η σεζόν θα είναι bloodbath και θα ναι στο πνεύμα της 1ης(σταυρώνουμε δαχτυλάκια).
Φυσικά θα έχουμε ένα τρίγωνο, Sookie-Bill-Alcide αλλά δεν το κόβω για ισοσκελές γιατί ο τουμπανέιρος Αlcide δεν έχει καμία ελπίδα μπροστά στον Bill-αρο!
To φινάλε της προηγούμενης σεζόν ήταν αρκετά ικανοποιητικό αλλά άφησε αρκετούς φαν ''πεινασμένους''.  Θα ξαναβρεί το True Blood την παλιά του καφρίλα; Eίστε έτοιμοιιιιιιιιι Truebies; 





















Kατεβάστε κυνόδοντες και πάμε να θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές που μας έχει χαρίσει η σειρά-φαινόμενο!

1.Η πρώτη φορά που γεύεται η Sookie το αίμα του Βill (επεισόδιο 2ο) μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της.
Γενικά η πρώτη σεζόν με όλες τις πρωτιές του Bill &  της Sookie σφύζουν από ερωτισμό εξ'ού και έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας.













2.Όταν ο Eric αποχαιρετάει με δάκρυα στα μάτια τον μέντορα του Godric που χάνεται από τις ακτίνες του ήλιου. Αν και εξίσου έντονα φορτισμένη  ήταν και η στιγμή που η  Νόρα πεθαίνει στην αγκαλιά του Έρικ στον 6ο κύκλο(επεισόδιο 7ο).











 

Για μία ακόμη φορά συγχαρητήρια σ΄αυτόν που συλλογίστηκε τα ματωμένα δάκρυα γιατί προσδίδουν περισσότερο δράμα σε κάθε σκηνή.


3.Ως γνωστόν το True Blood περιλαμβάνει άφθονες σκηνές σεξ και μην κρυβόμαστε γι' αρκετούς αποτέλεσε κίνητρο αυτή η έλλειψη ενδυμάτων και αυτοσυγκράτησης!
Προσωπικά η σκηνή που με στιγμάτισε ήταν στο 8ο επεισόδιο στην 3η σεζόν με Βill & Sookie να ασελγούν πάνω στο πάτωμα ενώ από πίσω παίζει το Ηead από Otep(οπτικοακουστικό ντιλίριο-ο-ο-ο-ο-ο)













4. Η εμφάνιση του Russell Edgington στο δελτίο ειδήσεων (https://www.youtube.com/watch?v=5zYPJHcw4t0) που ξερίζωσε την σπονδυλική στήλη  του δημοσιογράφου χωρίς κανένα δισταγμό!  M-O-Ρ-Φ-Α-Ρ-Α!
Να πως χτυπάει η τηλεθέαση...κόκκινο!













 5. To κάλεσμα της νεκρομάντισσας που δημιουργεί πύρινο κλοιό γύρω από την Sookie(11ο επεισόδιο 4ης σεζόν). Για καλή της τύχη ο σαμάνος στο μπάνιο λύνει τα μάγια και σώζεται. Μετά αναλαμβάνουν δράση τ΄αγόρια της Sookie ώστε να εξολοθρεύσουν την κάλπικη μάγισσα μια για πάντα!














6. Αγνοώντας τις φωνές της λογικής(Sookie &Eric)  ο Βill πίνει μονοκoπανιά όλο το αίμα της Λίλιθ σαν να ήταν σφηνάκι τεκίλας και μετατράπεται σε μία λιμνούλα αίματος .Έλα όμως που μετά ξαναζωντανεύει κι έχει άγριες διαθέσεις!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου