Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Οι καλύτερες στιγμές του Game of Thrones (season 4)

 https://www.youtube.com/watch?v=D6Lrj_0xHcs
Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε ο 4ος κύκλος του GOT(Game of Thrones) αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Αναμφισβήτητα ήταν η καλύτερη σεζόν που έχουμε παρακολουθήσει(έως τώρα).
Από την ''ανθολογία'' των σκηνών ξεχώρισα τις εκατέρωθεν ως τις πιο ιδιαίτερες!Απολαύστε!

Ηighlights:
1. Mία από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές ήταν η δίκ(αι)η μοναμαχία του Όμπερυν και του ''Βουνού ''. Έν αρχή ποντάρεις στον Όμπερυν βασιζόμενος αφενός στις καπορεΐστικες κινήσεις του  αφετέρου στο μίσος που τρέφει για το δολοφόνο της αδελφής του.
Μόλις πέφτει χαμέ το βουνό ζητωκραυγάζεις για την λευτεριά του Τύριον έλα όμως που τότε  το  ''κοιμισμένο'' βουνό περνά στην αντεπίθεση και ''πλακώνει'' τον Όμπερυν. ΩΩΩ τι σπλατεριάαα!!!!
Ηθικό δίδαγμα: η κόκκινη οχιά δεν είναι τόσο θανατηφόρα...
















2. Αυτό που επιθυμούσε η καρδούλα μας εδώ και τόσους κύκλους επραγματοποιήθη. Στο 2ο μόλις επεισόδιο ο σαδιστής ο Τζόφρι, το κατακάθι το ίδιο, βρήκε τον ψόφο που του αξίζει!!
Όπως είπε κι ο αγαπητός Τύριον ο θάνατος του Τζόφρυ μου προξένησε περισσότερη χαρά απ'ότι 1000 ιερόδουλες μαζί!
Πες τα χρυσόστομε!!!!
p.s Τώρα τελευταία κανένας γάμος δεν έχει στεριώσει στα 7 βασίλεια, θυμήσου και τον περσινό ματωμένο γάμο!
Ηθικό δίδαγμα: δεν παντρεύομαι δεν παντρεύομαι εγώ δεν σοβαρεύομαι!
















3. Η πολυαναμενόμενη επίθεση στο Μαύρο Kάστρο υποκινούμενη από την πικρία μίας γυναίκας περιείχε τα πάντα! Άφθονο αίμα , καυτά βέλη, δύο γίγαντες, μαμούθ(ναι διάολε αγαπάμε μαμούθ), ρομάντζο, τον όρκο της νυχτερινής φρουράς, το λυκάκι μας τον Ghost και κυρίως τον Τζον Σνόου, τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΧΙΟΝΗ να γίνεται το αρχηγόπουλο!Πάντα πιστεύαμε σε σένα!
Ηθικό δίδαγμα: Αν έχεις ψυχάρα θα φανεί!













4. Ο μονόλογος-λογύδριο του Τύριον στην δίκη για την δολοφονία του Τζόφρι(επεισόδιο 6ο). Το λιοντάρι δεν αντέχει άλλο και βρυχάται, βγάζει όλη την συσσωρευμένη οργή του. Δεν φτάνει που δεν σε πιστεύει ο αδαής λαός έχεις και την οικογένειά σου να σε προδίδει?!Σέρσεΐ την κατάρα μου να χεις! Στο τέλος του λογύδριου κάνει και την κίνηση-ματ, απαιτεί δίκη δια μονομαχίας που δεν έληξε θετικά για εκείνον αλλά ευτυχώς έκανε το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο τελευταίο επεισόδιο και στανιάραμε!
Ηθικό δίδαγμα: Ούτε στην τουαλέτα δεν μπορείς να πας ήσυχος!













5. Το 10ο επεισόδιο είχε αρκετές αξιόλογες σκηνές(τον περιορισμό των απείθαρχων δράκων από τη μαμά Καλήσι, το ''σμίξιμο'' των αδελφιών, την επίθεση των Wights(skeleton warriors) στις χιονισμένες βουνοκορφές, την φυγή της Άρυας με το κέρμα σαν ζητιάνα ) αλλά αυτή που με πόρωσε ήταν το ξυλίκι Μπρίεν και Σκύλου. Δώστου βάρτου Μπρίεν. Girl power! Μεταξύ μας δεν είσαι και το πιο θηλυκό πλάσμα αλλά μόνο που γρονθοκόπησες το κυνηγόσκυλο μέχρι θανάτου έχεις την αμέριστη αγάπη μας. Κερασάκι στην τούρτα ήταν η απάθεια της μικρής Άρυας(ανερχόμενη δολοφόνος) στον αιμόφυρτο ''σκύλο''. Κρίμας που δεν ακολούθησε την Μπρίεν θα έκαναν καλή ομάδα!
Ηθικό δίδαγμα: κακό σκυλί....ψόφο έχει!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου