Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Halloween στιγμές σε σειρές/ταινίες

Δυστυχώς δεν γιορτάζουμε το Halloween με τις spooky φορεσιές και τις σκαλιστές κολοκύθες. Oκ διοργανώνονται κάποια parties αλλά δεν μας χτυπάνε την πόρτα πιτσιρίκια και να φωνάζουν εκστασιασμένα trick or treattt!!!Ας συμβιβαστούμε αναπολώντας κάποιες Halloween στιγμές , είτε funny είτε scary...

1.Friends: Στην κορυφή βρίσκεται το αιώνιο παιδί , ο Chandler Bing(BING)! Ντυμένος ως αχ κουνελάκι κουνελάκι ξύλο που θα το φας. Τι κι αν είπε στη Μόνικα να του πάρει καφέ κούνελο, ροζουλί του 'λάχε!Ατραξιόν και η Phoebe σαν super-girl(το έχω στα υπόψιν μου για τις φετινές απόκριες).















 2.Aπό τη λίστα δεν μπορούσε να λείψει η απόλυτη ταινία τρόμου, το Halloween(1978). Ο μετρ John Carpenter διηγείται την ιστορία του ψυχάκια (με τη βούλα) Michael Myers όπου επιστρέφει στο σπιτικό του τη μέρα του Ηalloween με ένα μόνο σκοπό...να σκορπίσει τον πανικό. Μακρόσυρτα ουρλιαχτά από την Jamie Lee Curtis , ανατριχιαστική μουσική και φυσικά το κουζινομάχαιρο Σογκούν (:P).
















3.American Horror story(2011): Ο Τate & η Violet θέλουν να βγουν ένα αναθεματισμένο rendez-vous αλλά τους παρενoχλούν 5 έφηβοι! Πέντε όχι όμως ζωντανοί έφηβοι.Tο Ηalloween o κόσμος των ζωντανών και των νεκρών ενώνεται. Kαι οι νεκροί απαιτούν δικαιοσύνη!














4.Μean Girls(2004): Στον material κόσμο των mean girls το Halloween είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να ντύθουν slutty χωρίς να τις κακοχαρακτηρίσουν. Σέξι γατούλες,κουνελάκια του playboy με την παράταιρη Lindsay να φοράει δρακουλοδόντια!




 5.How i met your mother: στην 1η σεζόν (2005) ο Τed ξημεροβραδιάζεται στην ταράτσα αναμένοντας την slutty pumpkin. Στον αντίποδα ο Barney αλλάζει τις στολές όπως αλλάζει τις γυναίκες.Εμφανίζεται αλά top gun(δεν πιάνει), εμφανίζεται ως horny devil(δεν πιάνει) και σαν χαριτωμένος πιγκουίνος(πιάνει....για λίγο). Στο Halloween έχεις μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις την πρώτη εντύπωση. Δίδαξε τα πλήθη Barney! Λίγες σεζόν μετά ξαναζούμε Halloween ταρατσωτό party με τον Ted πάλι να περιμένει την επανεμφάνιση του σέξι ζαρζαβατικού και τον Barney πάλι να φλερτάρει όλα τα θήλεα ...
















6 .Karate kid(1984) : Μαύρο Halloween πέρασε ο καρατέκας μας.
Τι ξυλίκι έφαγε από τον Billy Zapka και την κοκαλιάρικη παρέα του! Δεν πειράζει γύρισε ο τρόχος και πήρες και το πρωτάθλημα και το κορίτσι.Win win!




7.Vampire diaries(2009): Η Ελένα(το μήλο της έριδος) ντύνεται σέξι νοσοκόμα και πάει κουνάμενη λεγαμένη στο party του σχολείου. Αλλά η Βίκυ θέλει να γεύτει ανθρώπινο αίμα και κινδυνεύουν όλα τα σχολαριόπαιδα. Το πάρτυ λήγει με τον θάνατό της και με την Ελένα να εξομολογείται στον Στέφαν ότι ξέρεις...εεε...δεν θέλω να σε ξεχάσω....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου