Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Hunger games:Mockingjay (Part 1)

http://www.youtube.com/watch?v=3PkkHsuMrho
Στόρι: η Κatniss γίνεται το πρόσωπο της επανάστασης, η φωνή της συσπείρωσης




















Comments:
-To Mockingjay δεν κελάηδησε!'Ηταν μία αμιγώς μεταβατική ταινία, ένα μεγάλοooo trailer για την τελευταία κρίσιμη μάχη, τον επόμενο Νοέμβριο. Στην καρέκλα πάλι στρογγυλοκάθεται ο βιντεοκλιπάς Francis Lawrence αλλά δεν έχει το ίδιο μεράκι όπως στο Catching fire.  Κρίμα γιατί το δεύτερο μέρος  ήταν από τις πιο προσεγμένες περιπέτειες γι΄αυτό και το είχα εξυμνήσει τόσο!  Τη θέση της ''αρένας δράσης''  πήραν τα συντρίμμια της περιοχής 12 . Πανδαισία χρωμάτων vs ψυχρών εικόνων πολέμου.  Λίγες σκηνές μένουν χαραγμένες στις κόρες των ματιών μας.  Eμείς θέλουμε την Katniss on-action, να παίρνει το bow και να εξαπολύει μανιωδώς βέλη.
Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να σπάσει η επιλογική ταινία σε δύο μέρη. Ας έχουμε έστω ένα grrrrrrrrrande φινάλε...
 p.s i loveu: Της μοδός οι τοξοβόλοι, από τη μία η Katniss , από την άλλη ο Oliver Queen !Aχ να μουν arrow στο χέρι του arrow. 
ps i don't loveu: Μεγάλος ''γκρεμνός'' το τρολάρισμα με το επαναστατικό trailer!

-Οhh Jennifer Lawrence που ρίχνεις ζεμπεκιές στα Όσκαρ. Άσε τους κακεντρεχείς να λένε ότι σκουντουφλάς. Πόσο καλά γραφείς στην μεγάλη οθόνη, εσύ και η Kate Beckinsale(θυμήσου Underworld). Παρακινείς τους επαναστάτες να υψώσουν το ανάστημα τους, να συσπειρωθούν και να χτίσουν μία πανίσχυρη συμμαχία απέναντι στην αλόγιστη βία του Κάπιτολ. Ξέρεις τι διακυβεύεται και πόσο εύθραστη είναι η ειρήνη.














Σύμβολο της επανάστασης , φάρος της ελπίδας αλλά και στρατιώτης της αγάπης.  Όπως είχε πει κ ο 'Aγγλος ποιητής Tennyson ''Η δύναμη μου έχει τη δύναμη 10 ανθρώπων γιατί η καρδιά μου είναι αγνή''....!

-Όσον αφορά το υπόλοιπο καστ:
o Πίτα καλαμάκι είναι πίτα χωρίς απ'όλα , η Elizabeth Banks είναι πάντα μία ευχάριστη παρουσία(να δεις το Walk of Shame-epic) και η  Julianne Moore κάνει εμφάνιση αλά Storm(X-MEN). Nέο δυνατό ''όπλο'' η Natalie Dormer που είναι hot as hell και με ξύρα πλαϊνό μαλλί. Damn κοπελιά!Έκανε και την περασιά του ο γλοιώδης τυπάκος από Prison Break(καλά κρατεί το μίσος μου).


















Αre you coming are you coming to the tree(of hope)?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου