Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Annabelle (2014)

Δες εδώ το trailer!


Στόρι:
Πρόκειται για το spin-off του εξαιρετικού ''The Conjuring'' που προβλήθηκε στις αίθουσες πέρυσι. Η ιστορία της δαιμονικής κούκλας Annabelle γίνεται ταινία και γυρνάει το χρόνο πίσω, εκεί που ξεκίνησαν όλα! 


Σχόλια:
Το σκηνοθετικό μοτίβο της ταινίας θυμίζει σε μεγάλο βαθμό αυτό που ακολουθεί ο James Wan, που επέλεξε να έχει το ρόλο του παραγωγού αυτή τη φορά.  Αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του, ο John R. Leonetti. Ο 58χρονος κινηματογραφιστής έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Wan, στις ταινίες ''Insidious(1&2)'', ''Death Sentence'', ''Dead Silence'' και φυσικά στο ''The Conjuring'', έχοντας το ρόλο του διευθυντή φωτογραφίας. Στο κομμάτι αυτό, η ταινία παίρνει άριστα. 



Εκεί που χωλαίνει αρκετά το φιλμ, είναι στο σενάριο, που μοιάζει να έχει γραφτεί πιο γρήγορα και πρόχειρα ακόμα και από κομμάτι του Pitbull... Αχρείαστοι διάλογοι, κλισεδιάρικη ιστορία και κακό τέλος! Επίσης, αν περιμένεις κάτι που θυμίζει Chucky μην δεις την ταινία! Η κούκλα Annabelle δρα τελείως διαφορετικά, γεγονός που τη βγάζει από το ρόλο της πρωταγωνίστριας σε μεγάλο μέρος της διάρκειας της ταινίας. 

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν σε ένα μέτριο αποτέλεσμα, κατώτερο των προσδοκιών, αλλά όχι τόσο αδιάφορο ώστε να μην την δεις καθόλου! Προσωπικά δίνω ένα ακόμα συν για την ξανθιά πρωταγωνίστρια, που παρεμπιπτόντως ονομάζεται Annabelle (Wallis)!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου