Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Arrow: Δοξάστε τον τοξότη!

https://www.youtube.com/watch?v=DfgthhsuUb8
Στις 8 Οκτωβρίου, μία μέρα μετά την πρεμιέρα του Flash, επιστρέφει ο εκδικητής με τα πράσινα , όχι ο Green Lantern , όχι ο Ρομπέν των Δασών, ο ARROW!
 













Στόρι: My name is Oliver Queen. After five years στο διαολεμένο νησί( α ρε Lost όλα σε θυμίζουν απλά και αγαπημένα) , I have come home with only one goal- to save my city. But to do that, I can't be the killer I once was. To honor my friend's memory(Τοmmy ελαφρύ το χώμα) , I must be someone else.
I must be ....something else!

Τι να περιμένουμε:
-Toν Oliver και την Felicity να αποκτούν πιο στενή επαφή.Να το ''πάρεις'' το κορίτσι να το πάρεις μη το παιδεύεις...


 -Την παραμονή του Oliver στο Xονγκ Κονγκ που είναι η νέα ''έδρα'' των flashbacks του.
-Την εμφάνιση του Ra's al Ghul 
-Toν Roy να προσπαθεί να φτάσει το πρότυπό του, τον Οliver. Για να δουμε έχεις τη στόφα του ήρωα ή ούχι
-Τον Flash (fastest man alive bitchesssss) στο 8ο επεισόδιο που θα είναι crossover event
-Την εκπαίδευση/χειραγώγηση της Thea από τον evil-daddy Merlyn aka Black Archer
-Τον Brandon Routh(
τον Superman του 2006 )  εδώ στο ρόλο του επιστήμονα Ray Palmer aka DC superhero The Atom(έχει τη δυνατότητα ν΄αλλάζει το μέγεθός του καθώς και των αντικειμένων που τον περιτριγυρίζουν). Πάντα σε συμπαθούσα, welcomeeee to the teamm!!!














-και ίσως μία επανεμφάνιση του Slade ....Δυστυχώς ν΄αναστηθεί η Μόιρα, το πιο κυριλάτο μιλφ που χουμε γνωρίσει ,δεν παίζει.
Ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει και εσένα...

Γιατί μας πορώνει το Arrow;
1.Ομολογουμένως πρωταρχικός λόγος είτε είσαι άρρενας είτε είσαι θήλεο είναι ο Oliver Queen.
Το παραδέχομαι πως ο Stephen Amell δεν είναι κάποιο τρελό ερμηνευτικό ταλέντο αλλά υποδύεται αξιοπρεπέστατα τον billionaire /πάλαι πότε playboy(στα χνάρια του Bruce Wayne) που πολεμάει το έγκλημα στην Starling City(στο νέο Gotham).














 Όπως σε όλους τους σούπερ ήρωες αυτή η διπλή ταυτότητα θα τον φέρει σε μπελάδες και φυσικά στο αιώνιο δίλημμα ( υπό την απειλή να πληγώσουν αυτούς που αγαπώ τα παρατάω όλα ή συνεχίζω και πληγώνονται κάποιοι στην πορεία ).Πάντα το 2ο σενάριο παίζει!
Μπορεί για τις ερμηνευτικές του ικανότητες ν΄αμφιβάλλουμε αλλά για τα σωματικά του χαρίσματα NEVER! Είσαι τέλειος just the way you areeeeeeeeeee!!Στόχευσες την καρδιά μας. Θα σε λέω από δω και πέρα cupid!!!!













2. Στο Arrow έχουμε δύο ''όπλα''. Οι μισοί αγαπάμε sexy geek-άκι Felicity Smoak οι άλλοι μισοί δικηγορίνα Katie Cassidy (μέχρι και  cover της βάζουν στο fb). Στον νέο κύκλο  το 5ο επεισόδιο θα ναι αφιερωμένο στην nerd μας αφού φέρει τον τίτλο ''The Secret Origin of Felicity Smoak''.











3. Δεν είναι βαρετό, χορταίνεις περιπέτεια και γραφικότητα, βασικά το ένα αλληλοσυμπληρώνει το άλλο. Δεν είναι τυχαίο που το πιλοτικό επεισόδιο έκανε το καλύτερο άνοιγμα στο CW τα τελευταία 3 χρόνια!












Σίγουρα η πρώτη σεζόν ήταν πιο εισαγωγική, πιο φλώρικη αλλά η δεύτερη και ειδικά τα τελευταία επεισόδια χάρισαν τεράστιες συγκινήσεις!Τα εύσημα βεβαίως βεβαίως πάνε και στον καλύτερο -μέχρι τώρα-villain της σειράς, τον Slade Wilson aka DEATHSTROKE! Έλα ρε μονόφθαλμεε!!!

 p.s  i love u: Δάνειο από το Lost τα flashback που αφενός  ''ξεκουράζουν'' τον θεατή αφετέρου βοηθούν στο να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου