Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Top 3 ρομαντικών σειρών

Σίγουρα αγαπάμε τις σειρές που μας τρομάζουν(Strain) ή που μας ιντριγκάρουν(Suits) αλλά ορισμένες στιγμές αποζητάμε κάτι πιο μελένιο, κάτι πιο γλυκανάλατο. Επειδή πλέον έχω πάρει ντοκτορά στον ρομαντισμό σας παρουσιάζω τρεις σειρές όπου θα χορτάσετε kisses and hugs..hugs and kisses!



















1. Την πρωτιά κατέχει το ένα και μοναδικό Vampire Diaries όπου διανύει την 6η σεζόν του (DAMN). Mε το Vampire ξεκίνησε η βαμπιρομανία (Τrue Blood, Dracula e.t.c) αφού μας έκανε να δούμε τα αιμοδιψή βαμπιράκια με άλλο μάτι. Εν αντιθέσει με κάφρικο True Blood όλα είναι ωραιοποιήμενα, εκλεπτυσμένα , PG-13. Μετά από τόσους κύκλους που αμφιταλαντευόταν η Ελένα(και εμείς μαζί της) καταστάλαξε στη μία μεταφυσική επιλογή χαροποιώντας τους μισούς φαν μεν, απογοητεύοντας τους άλλους μισούς δε.
Aν είσαι γνήσια ρομαντική σειρά προμηθεύεις το κοινό σου κάθε εβδομάδα με new playlist.
Aπό αυτή τη σεζόν έχουμε ξεχωρίσει τα εξής κομμάτια
Salvation-Garbielle Aplin 6x02
I don't wanna be in love-Dark Waves 6x06
Concrete Angel-Christina Novelli 6x07
Another Love-Tom Odell 6x07




















2. Την δεύτερη θέση καταλαμβάνει η σειρά Βeauty and the Beast που είναι σχετικά άγνωστη στο ελληνικό κοινό αλλά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για προσαρμογή του κλασικού παραμυθιού της Disney ''Πεντάμορφη και το Τέρας'' στα σημερινά δεδομένα. Η πεντάμορφη είναι μία ντετέκτιβ και το "τέρας" πρώην στρατιωτικός που λόγω ενός πειράματος απέκτησε supernatural δυνάμεις.Φυσικά όπως είναι αναμενόμενο αναπτύσσουν βαθιά συναισθήματα αλλά η σχέση τους θα περάσει από 40 κύματα, τέρατα, πειράματα. Μεγάλο ατού της σειράς η αξιαγάπητη Κristin Kreuk που την γνωρίσαμε όλοι στο Smallville. Άνετα οι πιστοί ενδιαφερόμενοι προλαβαίνετε να δείτε τους πρώτους δύο "γύρους"  μέχρι να ξεκινήσει ο τρίτος στις 21 Μαϊου.
We are stars-The Pierces 1x15
Lift me up-Mree 2x03
Find my way back-Cody Fry 2x15
Guiding Light-Foy Vance 2x17




















3. To "χάλκινο μετάλλιο" ανήκει στο brand new κόλλημα, το Reign που τώρα προβάλλεται η δεύτερη σεζόν. H βασίλισσα της Σκωτίας έχει οριστεί να νυμφευτεί τον βασιλιά της Γαλλίας πριν ακόμη βάλει στηθόδεσμο. Ταξιδεύει προς τα μέρη του για να γίνει η ''ένωση'' αλλά ο δρόμος προς τα ενωμένα βασίλεια δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Μυστικές συμφωνίες, δολοπλοκίες επί μονίμου βάσεως, μάγια hocus pocus, ερωμένες με το τσουβάλι και φυσικά πολλά ερωτικά σκαμπανεβάσματα.Η Adelaide Kane εντυπωσιάζει και με την ομορφάδα της αλλά και με τις υποκριτικές της ικανότητες.  Ναι καλά κάνουν και σφάζονται παλικάρια ...στο φόρεμά της(ε όχι ποδιά, σέβας στην queen of Scotland)!
Scotland-The Lumineers(theme song)
Back to you-Twin Forks 1x01
Run boy run-Woodkid 1x22
Chandelier-Vitamin string quartet 2x13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου