Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Gotham: Εντυπώσεις από το 1ο επεισόδιο!

 https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI
 Στόρι: Στο σκοτεινό και αποπνικτικό Gotham τα ειδεχθή εγκλήματα δεσπόζουν αλλά υπάρχει ελπίδα για φωτεινότερες μέρες όσο ο James Gordon κουβαλάει το σήμα του.




















Comments:
Στον ''πιλότο'' του Gotham επικεντρωνόμαστε-όπως ήταν αναμενόμενο- στην εξιχνίαση της δολοφονίας των γονιών του Bruce Wayne.
Ο newcomer cop James Gordon, ''οπλισμένος'' με θάρρος,  υπόσχεται πως θα διαλευκάνει την υπόθεση και θα βρει τον ένοχο no matter what! Και ναι βλέπουμε ένα prequel!




















Βefore η Catwoman αρχίζει τα νιαουρίσματά της...
Before η Poison ivy γίνει φιλί και φαρμάκι....
Before ο Βruce Wayne(Batman) φορέσει κατάσαρκα τη δερματινιά...
Before ο Penguin γίνει το αντίθετο του ομορφάντρα(μπα ποτέ δεν βλεπόταν) .

-To πρώτο μισό του επεισοδίου κυλάει αργά(όχι βασανιστικά) και σταθερά αλλά ευτυχώς στο δεύτερο half παίρνει τα πάνω του . Θυμίζει αρκετά Nolan η αισθητική, το όλο μουντό κλίμα . Γενικά βλεπόταν ευχάριστα αλλά δεν με συγκλόνισε κάποια σκηνή, δεν έκανε το Bang που περιμέναμε!Καταραμένο Strain που έχεις ανεβάσει τον πήχυ!!

-Φάουλ του δημιουργού Bruno Heller (Rome και The Mentalist) που μας ''σύστησε'' σχεδόν όλους τους χαρακτήρες/villains μονομιάς!














+Εμπνευσμένη επιλογή ο Ben McKenzie στο ρόλο του James Gordon. Γεννημένος για να παίξει τον αστυνομικό αφενός λόγω των μπρατσακίων αφετέρου χάρη στη ντομπροσύνη και το μαγκιόρικο attitude.
Και ο Gary Oldman δεν θ' απογοητεύτηκε από τη young & fresh version του.
p.s i loveu: Τον Ben τον γνωρίσαμε στο O.C. και ήταν έρωτας με την πρώτη μπουνιά...ματιά!




+Aυτή όμως που κέρδισε τις εντυπώσεις κατ'εμέ ήταν η Jada Pinkett Smith(ναι η γυναίκα του Big Will) στο ρόλο της κυνικής και θερμοκέφαλης Fish Mooney .
O Jim Gordon θα βγάλει το fish...out of the water??!!!















Να το συνεχίσω ή να το αφήκω.  Ιδού η απορία: Τουλάχιστον άλλα 2 επεισόδια ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα. Δεν περιμένουμε θαύματα αλλά ποιος ξέρει μπορεί να μας εκπλήξει..το σκότος του Gotham!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου