Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

True Blood:Οne.... last bite!

Στις 24 Αυγούστου προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της πιο βαμπιρίστικης σειράς! Μετά από 7 καλοκαίρια γράφτηκε ο επίλογος του True Blood, χτίστηκε η ταφόπλακα του!












Όπως στις περισσότερες σειρές το φινάλε ήταν κατώτερο των προσδοκιών μας(Prison Break,Lost,Flash Forward κ.τ.λ) με εξαίρεση κάποια φωτεινά παραδείγματα(Breaking bad, How i met your mother).  Άφησε τους περισσότερους φαν απογοητευμένους και "διψασμένους"!
Σε γενικότερο πλαίσιο η σεζόν δεν πρόσφερε  ιδιαίτερες συγκινήσεις και ίσως έπρεπε να χε πέσει η αυλαία...σόρι ταφόπλακα χροοοόνια πριν!

Συν και πλην!
-η απουσία του σεξουαλικού στοιχείου και γενικά γυμνής σάρκας! Tόση απενεχοποίση του σεξ στράφι πήγε!
-το νέο προϊόν, το new blood προωθούμενο από τον κλαρινογαμπρό Eric και την Pam.
-ο ψόφος του Bill!Φίλτατε αυτή η επιμονή σου......















-το οικογενειακό τραπέζι στο τέλος. Το γουρουνόπουλο του Οβελίξ μόνο έλειπε...μα τον Τουτατή!Και ο Κακοφωνίξ κρεμασμένος από το δέντρο excuse me!
-δεν είχε το happy end που θέλαμε!Eίναι δυνατόν η Sookie να κατέληξε με έναν άγνωστο,τυχάρπαστο???!!WTFFF!!!

+ο εσπευσμένος γάμος της Jessica και του Hoyt. Γενικότερα η επανένωσή τους ήταν η ωραιότερη εξέλιξη σε ολάκερη την ιστορία. Όσο και να θέλεις η καρδιά δεν ξεχνά...










+ο εξανθρωπισμός του Bill .Το γεγονός πως η Sookie άκουσε τις σκέψεις του για 1η φορά και κατάλαβε το βάθος της αγάπης του. Αν πραγματικά αγαπάς τον άλλον βάζεις τις ανάγκες  του άλλου πάνω από τις δικές σου , γνωρίζεις την ευτυχία μέσα από την χαρά του ανθρώπου σου!














+ο ψόφος του Bill με την Sookie να στέκεται στο πλευρό του
+η καλοσύνη του Jason.  Όσο αντιπαθής μου ήταν στους αρχικούς κύκλους τόσο συμπαθής μου έγινε στο τελείωμα.
+τα βασανιστήρια στην Sarah Newlin. Θέλω να σε δω να σέρνεσαι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου