Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

About time(2013)

http://www.youtube.com/watch?v=T7A810duHvw



















Comments:
-Μία πολύ γλυκιά και ανθρώπινη ιστορία από τον Richard Curtis, δημιουργό του Notting Hill &  Love Actually. Σε αρκετά σημεία θα γελάσετε με το αγγλικό χιούμορ(πρώτη ερωτική εμπειρία, συνάντηση με πρώην, πρόποση στον γάμο ) αλλά θα συγκινηθείτε κιόλας. Στην αρχή επικεντρώνεται στα συναισθηματικά του ήρωα όσο προχωράει καταπιάνεται με άλλα ζητήματα, τον θάνατο,τις οικογενειακές σχέσεις και τις προτεραιότητες στη ζωή.
Όλοι θα θα θέλαμε να έχουμε την δυνατότητα να ταξιδέψουμε στο παρελθόν ώστε να διορθώσουμε λάθη ή απλά να ξαναζήσουμε κάποιες ομορφές στιγμές. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε ; Να ζούμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, να εκτιμούμε κάθε στιγμή και ν' αρπάζουμε κάθε ευκαιρία πραγματικής ευτυχίας.














-Ο πρωταγωνιστής(Domhnall Gleeson) θα μπορούσε να ναι γιος της Μιράντα Χομπς από το Sex and the City λόγω του ginger μαλλιού.Οι επανειλλήμενες προσπάθειες του να κερδίσει την καρδιά της κοπέλας μας φέρνουν στο μυαλό τον Adam Sandler στο πετυχημένο 50 First Dates.  Επειδή δεν είναι και το πρώτο γκομενάκι όσο μπορούν μετρίασαν και την ομορφιά της Rachel McAdams. Το έτερον ήμισυ παίζει ακριβώς όπως στο Notebook, the Vow, the Time Traveler's wife και η λίστα συνεχίζεται!!Προειδοποίηση προς όλους τους anti-fan της Rachel μην δείτε το Passion του De Palma!














-Βilly Nighy: είσαι τόσο cool μα τόσο! Δεν περνάς απαρατήρητος είτε είσαι παναρχαίο vampire είτε o χταπόδιας Davy Jones.














-Tom Hollander: ο νευρωτικός συγγραφέας που μόνο χολή βγάζει.  Αυτό που μ αρέσει στον Richard Curtis είναι πως δίνει αξία σε κάθε χαρακτήρα.

-Τα τραγούδια της ταινίας είναι όλα ένα προς ένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου