Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

9 λόγοι που βλέπουμε ακόμη(!) How i met your mother














9 λόγοι που βλέπουμε την κωμική σειρά όσα και τα χρόνια που προβάλλεται.

1.ο Νο1 λόγος σχεδόν για όλους είναι ο ένας, ο μοναδικός, ο wait for it ....Barney Stinson!Κι ας είναι gay με πλατινέ μαλλί έγινε πρότυπο εκατομμυρίων αντρών αφήνοντας πίσω τον Joey Tribbiani!
Oι ατάκες και οι θεωρίες του είναι legendary!!!Platinum rule, mermaid theory(άνετα ο ιπποπόταμος γίνεται γοργόνος), bro code , hot-crazy scale, το θρυλικό playbook, freeway theory κ.τ.λ.
















Και φυσικά boys SUIT UP!!!



















2.θυμίζει σε αρκετά σημεία τα Φιλαράκια.
Πρώτα απ'ολα το κάθε παρεάκι συχνάζει σε ένα συγκεκριμένο μέρος, στα Φιλαράκια στο Central Perk για καφέ και μάφινς ενώ στο How i met στο McLaren’s για μπυρόνια & buffalo wings!











H ωραία της παρέας(Rachel/Robin) τα φτιάχνει με το geek που την πολιορκούσε για καιρόοο(σχεδόν μία σεζόν) . Το κάθε geek με την εμμονή του(δεινόσαυροι/κτήρια) γίνεται προφέσορας σε κάποια σεζόν.











Υπάρχει ο χαβάλες της παρέας που κακά τα ψέμματα δεν πολυβλέπεται(Chandler/Marshall)  ......αλλά και ο womaniser-womaniser ooh womaniser Joe/Barney που έχουν κάνουν επιστήμη πάνω στα one-night stands αλλά την βρίσκουν την δασκάλα τους ..μέσα στην παρέα.













3.Ted Mosby-Smosby :Ας τον λέτε γλυκανάλατο και φλωρούμπα εμένα μου αρέσει, πολύ! Αυτό το χαμόγελο, η γλύκα,  ειδικά στον 1ο κύκλο που διεκδικούσε την καρδιά της Robin ήταν έρωτας.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις είναι τελείως συμπτωματική!
















4. Lily & Marshall: από τα πιο ακομπλεξάριστα ζευγάρια της μικρής οθόνης που μας προκαλούν υπογλυκαιμία(marsh-mallow!)












5.όλη η ιστορία εξελίσσεται γύρω από την σύζυγο του Mosby και το πως γνωρίστηκαν.Περνάει ο 1ος κύκλος,ο 2ος ,γυναίκες φεύγουν έρχονται για να φτάσουμε στο τελευταίο επεισόδιο του 8ου κύκλου  όπου βλέπουμε την μυστηριώδη γυναίκα που κρυβόταν κάτω από την κίτρινη ομπρέλα. Αλληλούιαααα αλληλούια!!Αλλά ακόμη δεν έχουμε δει το ΠΩΣ γνωρίστηκαν & ερωτεύτηκαν γι'αυτό κάθε Τρίτη η σειρά κατεβαίνει αυτόματα.

6.η cool Robin Scherbatsky είναι άσσος στο σημάδι, πίνει &  καπνίζει σαν άντρας , υψώνει τον τόνο της φωνής της (κυρίως στην Πατρίς),  καφρίζει και είναι η μόνη που έβαλε τον γυναικά Barney στον ίσιο δρόμο.














7.οι σταρ που παρελαύνουν (άλλη ομοιότητα με τα Friends!)
Τοp εμφανίσεις της Katy Perry(oh honey!!), της maneater Lopez και φυσικά για μία ολοκλήρη σεζόν απολαύσαμε την Jennifer Morrison να ταλαιπωρεί τον Ted!Στην έφερε η μικρή ξανθιά!














8. η εξιστόρηση αρκετών ιστοριών από διαφορετική οπτική γωνία προσφέροντας άφθονο γέλιο 

9.μικρά-χορταστικά επεισόδια. Κάθε επεισόδιο διαρκεί μόλις 20 λεπτά και χωρίς να το καταλάβεις έχεις δει την 1-2η σεζόν μέσα σε ένα τριήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου