Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

The American(2010)

 http://www.youtube.com/watch?v=ifvsvpjwi_I
Στόρι: ένας Αμερικανός δολοφόνος στέλνεται για μία νέα αποστολή στην Ιταλία..




















Comments:
-H ταινία ξεκινάει δυναμικά αλλά μετά κυλάει τόοοσο αργά και βασανιστικά(πόσες μέρες  χρειάζεται για να φτιάξεις ένα -ένα-γαμωόπλο). Να τον δείχνει να μιλάει στον τηλεφωνικό θάλαμο , να κουβεντιάζει με τον πάτερ περί αμαρτιών ,  να επισκευάζει το όπλο ,να βλέπει την prostitute(τζάμπα η πάρλα με τον πάτερ), να κοιμάται, να ξυπνάει εφιδρωμένος και φτου κι  από την αρχή...Είχα και μεγάλες  προσδοκίες, περιμένα ότι θα ήταν όπως τα Βourne αλλά ούτε καν πλησίασε. Ήταν παραπλανητική μέχρι και η αφίσα!  Eυτυχώς βλέπουμε λίγη δράση στο τελευταίο--κρίσιμο-- τέταρτο. Το φινάλε δεν απογοητεύει κανέναν αλλά έπρεπε να περάσει 1ώρα plus για να γουστάρουμε!
Δεν θέλω καν να σχολιάσω το ψευδώνυμο κύριος Πεταλούδας. Ρε George άσε τις πεταλούδες και πιάσε το martini ή έστω τον espresso.
















-George Clooney: ναι είσαι πολύ γοητευτικός και ωριμάζεις/ομορφαίνεις σαν το παλιό κρασί.
Στις συμμορίες των 11,των 12,των 13(όσο πάει  μεγαλώνει η παρέα)  έπαιζες μια χαρούλα ,δεν είχε και ιδιαίτερες απαιτήσεις ο ρόλος. Προσωπικά μου άρεσες περισσότερο στο Ραντεβού στον αέρα, στο Οut of Sight αλλά και στην Αβάσταχτη γοητεία που ήσουν στο έλεος της αδηφάγου Catherine. Eδώ όμως μας τα χάλασες πολύ, βασίζεται και όλη η ταινία πάνω σου και ίσως αυτό ήταν το μέγα λάθος!
 Σχεδόν σε ολες τις σκηνές έχεις το ίδιο ύφος με ανασηκωμένα τα φρύδια και να σχηματίζεις γραμμές στο μέτωπο. Μόνο προς το τέλος παίζεις καλύτερα και σώζεις κάπως την ταινία, κάπως!














-Violante Placido: το αντικείμενο του πόθου του George είναι βέρα Ιταλίδα. Αίσχος που βγήκε στα media και είπε ότι ο George δεν φιλάει καλά!!!Δεν φτάνει που είχες την τύχη να σε αγγίξουν τα χείλη του Clooney γκρινιάζεις κι από πάνω??!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου