Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Tι μας δίδαξαν τα 2Broke Girls;

1. Aν θέλεις ν ΄ανοίξεις επιχείρηση καλύτερα να το τολμήσεις με έναν bestie σου, τουτέστιν φιλαράκι. Όλες οι αναποδιές και οι ατυχίες ξεπερνιούνται αν ξέρεις ότι θα γουρουνιάσετε στον καναπέ ή στο κρεβάτι...












2. To πελατολόγιο μπορεί να περιλαμβάνει από χιπστεράδες και σερλοκχολμικούς μέχρι την (bitch are you a hobbit) Kim Kardashian. Τhis bitch...sorry this butt is everywhere!














3. Κάποια αγόρια είναι sweet αλλά αυτά που πουλάνε γλυκά είναι ακόμη πιο sweet!Candy Andy miss ya!Γενικά το να υποκυπτείς στις σεξουαλιακές ορμές σου είναι αποδεκτό όταν ο co-worker ταράζει τα έσω σου.











4. Στα άτομα εμπιστοσύνης δεν ανήκουν οι μαριονετίστες.  Tόσα θρίλερ έχουμε δει, δεν θέλεις να καταλήξεις μαριονέτα στο freak show. Do not trust και την οποιαδήποτε μανικιουρίστα γιατί μπορεί να καταλήξεις like this...












5.Να αδράζεις την ευκαιρία. Η δυστυχία του άλλου μπορεί να αποβεί ευτυχία για σένα. Παραδείγματος χάριν γίνεται ανθρωποκτονία κι αδειάζει ο φρεσκοαιματοβαμμένος χώρος. Το νοίκι θα πέσει γιατί ποιος θα είναι αρκετά psycho για να νοικιάσει το χώρο. ΕΣΥ, ΕΣΥ ΘΑ ΣΑΙ ΑΥΤΟΣ!














6. Για να φτάσεις τον πολυπόθητο στόχο θα πασχίσεις και θα κάνεις πράγματα που ίσως μετανιώσεις. Και μην ξεχνάς ποτέ ότι δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα. Κάτσε να το πω στα ελληνικά γιατί ακούγεται πιο catchy "There's no such thing as bad publicity!"











7. In τα λογοπαίγνια(fat & ugly=fugly),το προσωπικό άλογο, οι γατούλες που όταν νιαουρίζουν ακούγεται σαν hello,οι πέρλες και φυσικά τα cupcakes. Οut τα κίτρινα φορέματα για παράνυμφες, το instagram, η φτηνιάρα Κe$ha και το καραόκε(πλέον προτιμούμε lip sync battles).












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου