Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Tι αποκομίσαμε από την 5η σεζόν του GOT;

 Καταρχάς αυτός ο κύκλος ήταν υποδεέστερος, φτωχότερος από τον προηγούμενο. Από το 6ο επεισόδιο αρχίζουν να κλιμακώνονται τα πράγματα εν εντιθέσει με προηγούμενο που ήδη από το 2ο episode πετούσαμε γαρύφαλλα στην οθόνη γιατί ο Τζόφρι βρήκε τον κακό ψόφο που του άξιζε.














1. O Τζόφρι δεν θα μείνει στην Got-ική ιστορία ως ο πιο μισητός χαρακτήρας, ο Ramsay Bolton ανέβασε τον πήχυ ...Έρμαιο του Ramsay η Σάνσα που αναντίρρητα είναι η πιο unlucky bitch στα 7 βασίλεια!!Τι σου λαχε κορίτσι μου!Ουδείς γάμος δεν στεριώνει ,εδώ και η Μargaery με το μόμολο βρήκαν εμπόδια...




















2. Ο Γιάννης ο Χιόνης knows everything. Σαν αρχηγός της νυχτερινής φρουράς απέδειξες την αξία σου και με το παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν εκτιμήθηκε .... SHAME στη νυχτερινή φρουρά SHAME!
 p.s τιμάει τον πατέρα μου πως στο σκηνικό με την αχόρταγη Μελισσάντρα βροντοφώναξε ''κοίτα τον μαλάκα, δεν θα κάνει τίποτα''.













3. Σωστή πατρική φιγουρά ντεν υπάρχει στα 7 βασίλεια!Από το παλαιότερο παράδειγμα Tάιγουιν Λάννιστερ μέχρι το πιο πρόσφατο με τον Στάννις Μπαράθηον. Φωτεινή εξαίρεση ήταν ο Νεντ Σταρκ αλλά το έχασε το cervello του. Ελαφρύ το χώμα.















4. Δεν προλαβαίνουμε να σκάβουμε τάφους με τα αλυσιδωτά θανατικά...Μόνο στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε 3 θανάτους με τον τρίτο να είναι ο πιο φαρμακερός. Κόκαλο πατέρας και κόρη!Γενικά το 10ο επεισόδιο προκάλεσε και με το walk of shame της ''εξαγνισμένης'' Σέρσεϊ δείχνοντας πως η θρησκεία μπορεί να γονατίσει τους νόμους της πόλης και μαζί τις αρχόντισσές της.













5. Όλοι οι Aριανοί(το fun club της Άρια Σταρκ) ζητωκραυγάζουν γιατί πήρε την εκδίκησή της με το σπαθί της. Τυφλώνει τον παιδόφιλο και βγάζει όλοοοοο το μένος της αλλά η μοίρα θα την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα....


 6. Στην πόλη Μήρην η Καλίσι είναι η μόνη σκλαβωμένη παρόλο που κατήργησε τον χρόνιο θεσμό της δουλείας. Η μητέρα των δράκων αδυνατεί να κυβερνήσει σωστά σαν να φοράει εκείνη τα δεσμά των ''μωρών'' της.  Σωτηρία μπορεί να υπάρξει τώρα που ο Τύριον έγινε το δεξί χέρι της Βασίλισσας;
p.s iloveu:  Οι δράκοι ήταν, είναι και θα είναι awesomeeeee!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου