Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Jurassic World(2015)

Στόρι: η εποχή των δεινοσαύρων επιστρέφει...



















Comments:
-Επιβλητική περιπέτεια που δεν φοβάται να δείξει τα νύχια της με τη συνεισφορά πάντα των μικρών(!) μας φίλων.  O-άπειρος-Colin Trevorrow κατάφερε να παραδώσει μία τίμια συνέχεια αλλά κακά τα ψέματα δεν μπορεί να φτάσει τον μάγο Spielberg.
Στο εργαστήριο αυτή τη φορά "μαγείρεψαν'' ένα νέο εξελιγμένο είδος δεινόσαυρου ώστε ν΄αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Το φονικό ένστικτο εκατομμυρίων ετών σε συνδυασμό με τα υπερβάλλοντα χαρακτηριστικά συντελούν στο να δημιουργηθεί το τέλειο έμβιο όπλο. Πέρα από την δολοφονική μηχανή έχουμε και κάτι χιλιάδες πετούμενα-περπατούμενα δεινοσαυράκια να σκορπούν τον πανικό. To θεματικό πάρκο διασκέδασης εξάλλου υφίσταται για να μας θυμίζει πόσο μικροί (και λαχταριστοί) είμαστε!Μου αχα χα!












Βryce Dallas Howard, η πάλαι πότε Lady in the water τα βρίσκει δύσκολα στη γη. Όλοι την συγκρίνουν με την Jessica Chastain αλλά κατ΄εμέ η Βryce είναι ένα υβρίδιο Chastain & Zooey Deschanel. Πορσελάνινη το λιγότερο.













-Στο πλευρό της cutie pie o Chris Pratt που κρίνεται ο κατάλληλος για ν΄αποδείξει εάν υπάρχει δεσμός μεταξύ ανθρώπου και θηρίου. Εδώ επέζησε από το αδυσώπητο διαγαλαξιακό κυνηγητό
στους dinos θα κωλώσει...!Παραδόξως ταιριάζει αρκετά με την Bryce κι ας είναι το φλερτ απλά "διαλειμματικό" από τους βρυχηθμούς και τ' αλυσιδωτά ουρλιαχτά..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου