Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Banshee(2013-)




















Στόρι: Aφού ήταν εσώκλειστος στη φυλακή για 15 χρόνια ο ήρωας μας καταφτάνει στην μικρή πόλη Banshee της Πενσιλβάνιας. Όσο αθώα φαίνεται σαν πόλη τόσα μυστικά κρύβονται στις σκοτεινές γωνίες της. Ο πρώην κατάδικος αρπάζει την ευκαιρία από το χέρι(κυριολεκτικά) κι αυτοαποκαλείται ο νέος σερίφης. Ο κατάλληλος για να υπηρετεί τον νόμο. Όμως-όπως αποδεικνύεται- όλοι οι νόμοι λυγίζουν για το κοινό καλό.















Να εγκλιματιστείς στην πόλη Banshee ;

-ΑΝ έχεις άσβεστη λαχτάρα για δράση. Το κλωτσομπουνίδι πάει σύννεφο με τα δόντια και τ΄αυτιά να θεωρούνται διακοσμητικά. Όπως τιτλοφορείται και ένα επεισόδιο Half dead is better than dead!













-AN σου έλειψαν οι σεξουαλικές περιπτύξεις τύπου true blood.  Σχεδόν σε όλες παίρνει μέρος ο πρώην κατάδικος-νυν σερίφης που τον υποδύεται ο Νεοζηλανδός Antony Starr(όνομα και πράγμα). Θυμίζει ολίγον τον Stephen Amell από Arrow αλλά στην πιο dirty-βλάχικη εκδοχή.















-ΑΝ είσαι λάτρης του ωραίου γυναικείου φύλου. Θα εκτιμήσεις δεόντως τα προσόντα της Ivana Milicevic που είναι milfara με την βούλα. Μετά τις κομεντί(Head Over Hills, Love Actually, Just Heaven) βρήκε τον χαρακτήρα που της κουμπώνει. Όταν μάχεται και δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο μοιάζει αρκετά με Uma Thurman από Kill Bill.
You go girl!














-ΑΝ ψάχνεις να εμπλουτίσεις την playlist σου με νέα ψαγμένα τραγούδια.  Ξεχωρίσαμε τα εκατέρωθεν
1x01 Fifth of Whiskey-Verse & Bishop
1x10 Madonna-Jude Christodal
1x10 Monster-Meg Myers
2x02 Eleven-The growl
2x02 Hope-Abi Wade
Kαι φυσικά το intro song (από τους Methodic Doubt) που μαζί με τους τίτλους σε βάζουν στο κλίμα της σειράς μπαμ κ κάτω!Στην 1η σεζόν στους τίτλους σχηματίζεται ένας συνδυασμός 42-15-68 όπου 42 είναι τα φονικά εκείνου του κύκλου, 15 τα χρόνια όπου εξέτισε την ποινή του ο Lucas Hood και 68 αναφέρεται στην ατάκα του Κai Proctor ''And behold a Pale Rider and his name that sat upon him was Death and Hell followed with him", Revelations 6:8, στο επεισόδιο 1x07

















-ΑΝ θέλεις να δεις τον δικό μας Χρήστο Βασιλόπουλο να κάνει διεθνή καριέρα και να ματώνει...ματώνει...
-ΑΝ θεωρείς πως άλλο το φαίνεσθαι και άλλο το είναι. Οι άνθρωποι είναι σαν τα παράθυρα βιτρώ. Γυαλίζουν κι αστράφτουν όσο ο ήλιος φέγγει απ’ έξω, αλλά όταν πέσει το σκοτάδι, η πραγματική τους ομορφιά αποκαλύπτεται μόνο από ένα εσωτερικό φως... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου