Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Mad Max: Fury Road(2015)

Στόρι: Σ΄ένα δυστοπικό μέλλον δεν υπάρχει νερό, δεν υπάρχει ελπίδα. Μόνο χάος και άμμος!



















Comments:
-Όπως και οι Avengers το Μad Max συγκαταλεγόταν στις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς ανταμείβοντας-ευτυχώς-την πολύμηνη αναμονή μας. Ο Ελληνοαυστραλός George Miller ξαναζωντανεύει τον θρύλο του Mad Μax "ενορχηστρώνoντας" το πιο badass cast που έχουμε δει φέτος. Η αναβίωση του κινηματογραφικού μύθου μπορεί να πέρασε από 40 κύματα(καλύτερα αμμοθύελλες) αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Στο κατεστραμμένο μέλλον του Miller ξεχειλίζει η δαιμονισμένη δράση με τις σφαίρες να καίνε το δέρμα και να σπέρνουν τον θάνατο, τα λεγόμενα ''αντισπόρια''.
Στην αφιλόξενη γη το μόνο ένστικτο που μένει...είναι της επιβίωσης.

 -Charlize Theron: Την παράσταση την κλέβει το κορίτσι που "μεταμορφώνεται". Όσο αψεγάδιαστη είναι στην πραγματικότητα τόσο τσαλακώμενη την βρίσκουμε στο κινηματογραφικό πανί. Απαιτούμε να επονομαστεί η ταινία σε Mad Charlize: Fury Bitch!Εκπέμπει απίστευτο δυναμισμό στην προσπάθεια της να προστατεύσει τα ''υλικά αναπαραγωγής''.














 -Η καρβουνιασμένη Charlize ηγείται των feministas που όλες είναι μία προς μία. Στην όαση ομορφιάς πρωτοστατεί  η κύρια Jason Statham (Rosie Whiteley) που γράφει μοναδικά στο φακό. Ακολουθεί η συνάδελφος-μονδέλο (Αbbey Lee Kershaw) και η θυγατέρα του Lenny Kravitz(όλο και πληθαίνουν οι εμφανίσεις σου) . Τέλος στον διαγωνισμό ομορφιάς συμμετέχει η  Riley Keough και η Courtney Eaton.











-Το μόνο μελανό σημείο αυτής της φαντασμαγορικής(σε οργασμικό επίπεδο) περιπέτειας ήταν η επιλογή του Tom Hardy στο ρόλο του σκληροτράχηλου εκδικητή . Μπορεί να είμαι old school(σχολή Mel) μπορεί να θαμπώθηκα από Charlize αλλά δεν μου πέρασε στο ''σκληρό δίσκο''. Plus μου φαινόταν γελοιότητα να μιλάει με βαριά φωνή, τύπου Batman...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου