Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Γιατί θεωρούμε τυπάρα τον Jake Gyllenhaal;



1.Kαταρχάς he's got the looks! Ίσως συνέβαλε το γεγονός ότι μάρτυρες στην περιτομή του μικρού Jake ήταν η Jamie Lee Curtis και ο Paul Newman. Γενικά είναι χαρισματική σαν οικογένεια αφού η sis του είναι η Maggie Gyllenhaal. Nαι αυτή που σερνόταν στα πατώματα σαν καλή γραμματέας. Στον στενό φιλικό κύκλο του ανήκουν ο Adam Levine των Maroon 5, o Μatthew Mc Conaughey και η Νatalie Portman. Eίδωλα του είναι ο Sean Penn και φυσικά ο νονός Paul Newman.

2.Tσαλακώνεται για τους ρόλους τους, τη μία τουμπανιάζει για το Prince of Persia από την άλλη γίνεται σκιά του εαυτού του για το Nightcrawler(όπως ο Christian Bale για το Machinist). Ακριβέστερα έχασε 27 κιλά για τον ρόλο προσπαθώντας να μοιάσει σε κογιότ. Αυτό ήταν το totem animal του. Αδημονούμε να τον καμαρώσουμε ως boxer στο Southpaw μέσα από την σκηνοθετική ματιά του έμπειρου Αntoine Fuqua(Training Day).












3. Είναι αφασία στις τηλεοπτικές εκπομπές είτε όταν τρομάζει στην Έλεν είτε όταν μπουγελώνει τον Jimmy Fallon. Σου άξιζε Jimmy!Eδώ τόλμησες να τα βάλεις με ολόκληρο Liam Neeson κι απέρριψες την Nicole Kidman ως γυναίκα.Είναι χιουμορίστας μόνο και από το γεγονός ότι έχει ονομάσει τον σκύλο του "Atticus"!




4. Στο cinema έχει πλαγιάσει με πολλές beauties(Jennifer Aniston στο Good Girl, Gwyneth Paltrow στο Proof,Αnne Hathaway στο Love and other drugs...) Στην πραγματικότητα έχει de-flowered την Taylor Swift . Άντε τώρα να βρεις αντικατάστατη του Jak-αρου. Shake it off Swifty! Σχέση διατηρούσε για εύλογο διάστημα με την Reese Witherspoon αλλά και με την Kirsten Dunst. Ξανθάκιας ο Jake!


















5. Σταθμός στην καριέρα του-κατ΄εμέ-ήταν η καθηλωτική ερμηνεία του στο Brokeback Mountain του Αng Lee. Ήταν τόσο πειστικός που για μια στιγμή αμφισβητήσαμε τον ανδρισμό του. Την τελευταία δεκαετία βυθίζεται σε κάθε ρόλο του γι΄αυτό και έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές που ακολουθούν κάθε κινηματογραφικό του βήμα. Εδώ δεν κατάφερε να τον επισκιάσει ο Robert Downey Jr. στο Ζοdiac του "μαέστρου" Fincher.














6. Ήταν πολύ κοντά στο να υποδυθεί τον Batman του Νόλαν αλλά και τον Jake Sully στο Avatar. James Cameron πες μας τι πίνεις εσύ και δεν μας δίνεις. Είναι δυνατόν να διάλεξες τον Sam Worthington αντί του Jake! Το μεγαλύτερο σοκ είναι πως ήθελε να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Nicole Kidman στο μιούζικαλ Moulin Rouge. Όπως αναφέρει " I sang and everything. I went through months of auditions. It was between me, Heath Ledger and Ewan.''












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου