Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

7 λόγοι που θέλουμε την Jennifer Lawrence για κολλητή
















1. Γιατί είναι το girl on fire. Σύμβολο της επανάστασης , φάρος της ελπίδας αλλά και στρατιώτης της αγάπης. Ήταν ιδανική επιλογή για το ρόλο της τοξοβόλου κι αντιηρωίδας Katniss. She milks every moment! Γενικά σφύζει απο δυναμισμό, αν αναλογιστούμε πως έπαιξε και την Mystique στους X-Men!Blue da ba dee!











 2. Αυτοσαρκάζεται full και δεν έχει υφάκι στάρλετ. Aν βρει κάτι αστείο θα γελάσει με την ψυχή της, αν κάνει χαζομάρα θα γίνει goofy. Δεν φιλτράρει τίποτα κι αυτό είναι αξιοθαύμαστο!




Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ζεμπεκιές της στα Όσκαρ ή το σοκ της όταν γνώρισε τον Jack (Nicholson πάντα plz) . Μέσα σ' όλα τα χαρίσματά της είναι και true photobomber, αν και κανείς δεν φτάνει τον Jared Leto. Θα την ήθελα bff!













3. Δεν είναι just a pretty face, είναι και πολύ καλή ηθοποιός. Σε ηλικία 22 ετών έγινε η 2η νεότερη ηθοποιός που κερδίζει το Όσκαρ  Α΄γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο Silver Linings Playbook, όπου καπέλωσε τον Bradley Cooper. Eπιπλέον ήταν υποψήφια και την επόμενη χρονιά με το American Hustle. To μέλλον της διαγράφεται λαμπρό...












4. Δεν φτάνει που έχει ταλέντο στην υποκριτική τραγουδάει και πολύ καλά. Όλοι μείναμε όταν την ακούσαμε να ερμηνεύει το Hanging tree για τις ανάγκες του τρίτου Hunger Games. Κελάηδησε αηδόνι μου. Το τραγούδι του James Newton Howard και της μπάντας του Lumineers γνώρισε ανέλπιστη επιτυχία με τη βοήθεια του κοριτσιού μας.

5. Κι ας την έχουν κριτικάρει για τα σκαμπανεβάσματα στη ζυγαριά δεν ιδρώνει το αυτάκι της. Είναι από τις λίγες νέες σταρ που δεν σπαταλούν το χρόνο τους σε εξαντλητικές δίαιτες και προπονήσεις.  Μπράβο της γιατί προβάλλει ένα υγιές και φυσιολογικό lifestyle στα νέα κορίτσια που την παρακολουθούν.













6. Μοιράστηκε τη δική της άσχημη εμπειρία από το bullying "Άλλαζα συνέχεια σχολεία όταν ήμουν στο Δημοτικό επειδή μερικά κορίτσια ήταν μοχθηρά. Ήταν λιγότερα κακά μαζί μου αργότερα επειδή τα πήγαινα μια χαρά, αν και ένα κορίτσι με έβαλε να μοιράσω τις προσκλήσεις για το πάρτυ γενεθλίων της στο οποίο δεν ήμουν καλεσμένη!''  Γενικά είμαι ευαισθητοποιημένη με το θέμα του bullying και επικροτώ όποιον δίνει κουράγιο στη σημερινή γενιά.

7.H J-Law είναι κλασάτη γι΄αυτό έγινε η μούσα του οίκου Dior όπου ακτινοβολεί σε κάθε φώτο. Αν εξαιρέσουμε το σκάνδαλο με τις γυμνές φώτο(που δεν έφταιγε) ποτέ δεν έχει φανεί δεύτερη ή νοικιαρά γκόμενα(Κim Kardashian no more γυμνό νισάφι)!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου