Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Οι πιο καλοντυμένοι χαρακτήρες σε σειρές-ταινίες

Από παντoύ ξεφυτρώνουν blogs που εξυμνούν το γυναικείο style παραγκωνίζοντας το αντίστοιχο ανδρικό. Με περηφάνεια παρουσιάζω τα πιο stylish αρσενικά που χουν περάσει από σειρές και ταινίες! Ποιοι μας κάνουν να τρίβουμε τους οφθαλμούς μας κι αποτελούν παράδειγμα προς μίμησην για όλους εσάς εκεί όξω;

1. Όταν αναφερόμαστε στην ανδρική κομψότητα ένα ονοματεπώνυμο μας έρχεται. Bond!James Bond! Αναντίρρητα η πρωτιά ανήκει στον  πράκτορα 007 που έχει licence to kill ....and to dress to kill!!!Πολλοί φόρεσαν την κοστουμιά του 007 αλλά ένας μόνο την υποστήριξε 100%. Ο Sean Connery(ναι κάνω και την βαριά προφορά!)  Ακολουθεί ο κουκλεντές Pierce Brosnan με τον Daniel Craig (BBE-Βest Bond Ever) να 'ναι τελευταίος και καταϊδρώμενος!Εμ ήσουν πιο αλάνι τι να σε κάμνω, μόνο στο καζίνο μου ήσουν σένιος!













2. Barney Stinson-Ηow i met your mother
Ο Βarney(Neil Patrick Harris) μας δίδασκε σχεδόν 1 δεκαετία πως το στυλ δίνει σεξαπίλ και περίσσεια γοητεία.
Ένα ήταν το βασικό του μότο...Suit up!

 


Λεπτές classy γραβέτες (με εξαίρεση την duckie tie), μπλε ή γκρι εφαρμoστές κοστουμιές.  Tόσο πιστός  στη φιλοσοφία του που απαρνιόταν  το αγαπημένο του ρούχο μόνο σε περίπτωση που το όριζε το playbook !
p.s είναι η μόνη σειρά που άντρας κερδίζει τις γυναίκες σε στυλ.
Sorry Lilly, Robin & mother!














3. Harvey Specter-SUITS
Όσο και να επικροτούν το μοδάτο  Mad men εγώ ψηφίζω Suits και πάλι Suits!O Harvey Specter(Gabriel Macht) είναι η επιτομή του αντρικού στυλ.
Καλοραμμένη κοστούμια συνδυασμένη με καλοκουμπωκένο πουκάμισο +καλογυαλισμένα παπούτσια με καλοδεμένα κορδόνια= ΆΡΙΣΤΟ αποτέλεσμα.  Μετράμε 4 σεζόν και σε κάθε επεισόδιο το παιδί είναι στην ΠΕΝΑ!Σαν να περνάει η στιρέλα από πάνω του πριν αρχίσει τα λογύδρια και τις δικαστικές (δια)μάχες!

p.s Για περαιτέρω info για το Suits κλίκαρε εδώ-> http://cinejunkiesss.blogspot.gr/2014/08/suits2011.htm

 


















4. Chuck Bass-Gossip Girl
Λοιπόν για να μαστε ξε-κά-θα-ροι το Gossip Girl ήταν από μία τις πιο μέτριες σειρές (σεναριακά-σκηνοθετικά) που χουν προβληθεί  και το λέω παρόλο που είμαι θηλυκού γένους. Αλλά ένα πράγμα άξιζε, τo dress-code! Στο Upper East side o πιο καλοντυμένος άντρας by far ήταν ο βραχνοκόκορας γόης Chuck Bass( Ed Westwick), που είχε τολμήσει πιο ιδιαίτερα χρώματα-σχέδια χωρίς να του βγει σε κακό. Μπορούσε να υποστηρίξει κάθε τι, εδώ ''φυσούσε''  και με τιράντες Larry King!XOXO!














 5. Φτάνουμε αισίως στο no5 με το It's Raining men να παίζει τέρμααααα για να εγκλιματιστώ full! Tην 5η θέση μοιράζονται δύο ηθοποιοί/φιλαράκια ο Brad Pitt & o George Clooney στην Συμμορία των έντεκα. Αποσπούν τον θαυμασμό μας κι αδιαφορούμε για το υπόλοιπο παρεάκι του Soderbergh.














6.  Julian Kaye στο American Gigolo.
Εδώ θα μεταφερθούμε πολύ παλιά (έτος 1980) αλλά κρίνω πως είναι απαραίτητο.  Φέτος βγήκε στις αίθουσες ο Ζιγκολό του Τορτούρο αλλά ο ζιγκολό των ονείρων μας φέρνει περισσότερο στον Richard Gere ! Συγκρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μην γίνει το περιεχόμενο ακατάλληλο για τους πάντες!!!Υπέρκομψος με Αρμάνι, γοητευτικότατος, έτοιμος να σαγηνεύσει με ή άνευ ρούχων...




















Θα κάνει την αρχή γι' άλλα ματαιόδοξα αλλά καλόγουστα πλάσματα όπως ο αιμοδιψής ψυχάκιας Patrick Bateman(Christian Bale) στο American Psycho. Killer with a killer wardrobe!


7.  Για την τελευταία  θέση παλεύουν o Ryan Gosling στο Crazy Stupid Love και ο Τyler Durden(Brad Pitt) από Fight Club!Μπα, o Brad ρίχνει νοκ αουτ τον Ryan! Leather jacket RULESSSSSSSS!


1 σχόλιο: