Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

We're the Millers(2013)

https://www.youtube.com/watch?v=0Vsy5KzsieQ 
Στόρι: ένας drug dealer νοικιάζει μία οικογένεια για να περάσουν με ασφάλεια τα ναρκωτικά από τα σύνορα του Μέχχχικου!




















Comments:
-Όταν είχα παρακολουθήσει το trailer στο cinema δεν μου 'χε προκαλέσει καμία σωματική/ψυχολογική αντίδραση και έτσι την προσπέρασα την ταινία. Έπειτα από λίγους μήνες βγήκε για ενοικίαση,  είπα ας δώσω μία ευκαιρία και εξεπλάγην ευχάριστα! Φενάκη το trailer! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!














Η ταινία χαρίζει πολύ γέλιο χάρη στις ατακάρες(big black...skateboard), στις σεναριακές ανατροπές αλλά πρωτίστως χάρη στον Sudeikis! Σιγά σιγά έχει χτίσει τον θρύλο του και εύλογα θεωρείται ένα από τα δυνατά "κωμικά χαρτιά". Δεν είναι εξάλλου σύμπτωση πως πρωταγωνιστούσε σε δύο από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων (Ηorrible Bosses & στο Hall Pass ). Είναι ανερχόμενη δύναμη και congrats στην Olivia Wilde που τον έχει καπαρώσει και φέρει και τον καρπό του έρωτά τους στην κοιλία της. Πραγματικά έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη και μη-επιφανειακή είναι με την επιλογή της. Μαζί σου Olive!




















-Jennifer Aniston: στέκεται ''αξιοπρεπώς'' δίπλα στον Sudoku-Sudeiki αλλά η ταινία θα ήταν εξίσου καλή με οποιαδήποτε άλλη στο ρόλο. Δυστυχώς λόγω των πλαστικών επεμβάσεων είναι ανέκφραστη καθ ' όλη τη διάρκεια της ταινίας που όσο να πεις σαμποτάρει το παίξιμο της. Για το πολυσυζητημένο στριπτίζ της ένα έχω να πω, κατανοώ γιατί ο Brad σαγηνεύτηκε από την μάγισσα Jolie! Φαινόταν πολύ fake, δεν το κατείχε το άθλημα παρόλο που έχει deadly κορμί. Sorry πατριωτάκι!












P.s i don't love u: Γλαύκωμα στους μεγάλους μου οφθαλμούς προκάλεσε η σκηνή με την αράχνη, βασικά το επακόλουθό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου