Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

I Frankenstein(2014)

https://www.youtube.com/watch?v=pxOSPfUw3qw
Στόρι: Δαιμόνια vs γκαργκόιλς και στη μέση το τέρας!




















Comments:
-Η ταινία βασίζεται στο graphic novel του ογκόλιθου Kevin Grevioux που είναι ένας από τους δημιουργούς του“Underworld” και υποδυόταν τον μαύρο λυκάνθρωπο με την πολύ πολύ πολύ μπάσα φωνή! Μην ξεγελιέστε όμως με την δήλωση αυτή και αναμένετε κάτι αντίστοιχο! Το έργο είναι κάτω του μετρίου με μόνη απόλαυση τα εφέ, άντε και τον Aaron Eckhart!Ο επίλογος-απολογισμός  με τα απανωτά I,I,I  ήταν γραμμένος στην τουαλέτα....της Φιλοσοφικής!

-Όσο και να πάλεψαν να σε ασχημύνουν Aaron παραμένεις.....παραμένεις.....δεν μπορώ να εκφραστώ σεμνά...ξέρεις ΤΙ ΕΙΣΑΙ! Θα συγκρατηθώ για πολλοστή φορά και θα μείνω στην ερμηνεία σου!Ήσουν γραφικότατος κι όχι με την καλή έννοια!!Πρώτη φορά παρακολούθησα ταινία σου που δεν κούμπωσες!Κρίμα γιατί στο Olympus has fallen( cinejunkiesss.blogspot.com/2013/09/olympus-has-fallen2013.html ) σε εκθείασα όσο δεν πάει ...και εσένα και το θεληματικό/θελκτικό πηγούνι σου!















Βilly Nighy στην πιο άνευρη ερμηνεία της ζωής του. Σαν να πέρασαν αιώνες από τότε που απειλούσες την Selene και μας σηκωνόταν η τριχούλα!!!













Εowyn του Lord of the Rings(Miranda Otto) υποδύεται την αρχι-γκαργκόλισσα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Κρίμα γιατί από παιδούλα μου άρεσαν τα πετρωμένα τερατάκια,  όχι μόνο στην Παναγία των Παρισίων αλλά και στην ομώνυμη σειρά τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου