Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

American Horror Story: Coven

http://www.youtube.com/watch?v=gSmTmn7btKg

Aπό το στοιχειωμένο σπίτι του πρώτου κύκλου μεταπηδήσαμε στο άσυλο της δεκαετίας του 1960  για να καταλήξουμε φέτος στο άντρο μαγισσών. Οι δημιουργοί της σειράς Ryan Murphy και Brad Falchuk μας υπόσχονται 13 επεισόδια με πολύ τρόμο και μπόλικη διαστροφή!





















Πριν ξεκινήσει η σειρά εννοείται πως προώθησαν το νέο δημιούργημα  με τον καλύτερο -δοκιμασμένο- τρόπο. Creepy teaserακια (http://www.youtube.com/watch?v=BXhDLbONO6o)
 και αφίσες με κορυφαία αυτή με τους καταραμένους όφεις! Το πιλοτικό επεισόδιο ήταν από τα καλύτερα που έχουν υπάρξει για σειρά. Μην πω ότι συναγωνίζεται και το 1ο του Lost. Όχι αμαρτία,το παίρνω πίσω.Καμία σειρά δεν συναγωνίζεται το LOST!
Ένα είναι το σίγουρο ξαναζούμε horror νύχτες!!Freaky Wednesdayssss!!!



 

















New entries:

-
Στην Νέα Ορλεάνη στην Ακαδημία Miss Robichaux φοιτούν εξέχουσες μάγισσες-κορασίδες για να μάθουν να κοντρολάρουν τις δυνάμεις τους. Μία εξ 'αυτών η  Madison Montgomery (Εmma Roberts) που έχει τη δύναμη της τηλεκίνησης  σαν την Jean Grey στους Χ-men. Aν σου θυμίζει κάτι η Εmma Roberts το πιο πιθανό είναι να την  έχεις πετύχει στο Nickelodeon να γραντζουνάει μία κιθάρα και να χαζοτραγουδάει.




  








-Αυτή που μας κίνησε όμως το ενδιαφέρον είναι η Queenie(Gabourey Sidibe)  που είναι μια ανθρώπινη κούκλα βουντού!Γουστάρουμε!Feel the painnnnn!



















 -Η νέα πρόσθηκη στο  all-star καστ της σειράς είναι η Kathy Bates που υποδύεται την Marie Delphine LaLaurie , γαλλιδούλα αριστοκράτισσα του 1834, που βασάνιζε σκλάβους και έκανε μάσκα ομορφιάς με το αίμα τους




















-Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και η Βασίλισσα των Βουντού (Marie Laveau) ερμηνευμένη από την Angela Bassett. Chills!!!


Oldies that we love: 
 
-H 3η  ''charmed'' είναι η  Nan(Jamie Brewer) που μας στιγμάτισε στον 1o κύκλο του American Horror Story.

-Οι προσευχές μας εισακούστηκαν και επέστεψε η Τaissa  Farmiga. Μου λείψες weirdo μου! Στην ακαδημία μαγισσών  η Τaissa (ή καλύτερα Zoe)  είναι το νέο μέλος  με  μία κατάρα ...βαθιά κρυμμένη!!!!












-Διευθύντρια της Ακαδημίας η μάγισσα Cordelia Foxx (Sarah Paulson) που μας απέδειξε από τον προηγούμενο κύκλο πως είναι ανερχόμενη δύναμη .
Χόκους πόκους τρέμουλους!




















-Ο Εvan Peters(Kyle Spencer) σαν creepy Ρωμαίος  βρήκε την Ιουλιέτα στο λάθος, εντελώς λάθος πρόσωπο. Δυστυχώς στα δικά μου μάτια ανέβασε πολύ τον πήχυ στην πρώτη σεζόν και δεν μπορώ να τον ευχαριστηθώ σε άλλο ρόλο.




















-Το μεγαλύτερο ατού της σειράς παραμένει η Jessica Lange(Fiona Goode) που είναι η υπέρτατη..με τη βούλα!














p.s. Το τραγούδι La-la-la(http://www.youtube.com/watch?v=1psbUkAL7kA) ήδη ανήκει στην wmp λίστα μας γι'αυτό τον μήνα!

2ο p.s. Eάν σταματήσετε να βιώνετε τον απολύτο τρόμο διαβάστε τα αφιερώματα για τις προηγούμενες σεζόν.
1.http://cinejunkiesss.blogspot.gr/2012/10/american-horror-storyasylum.html
2. http://cinejunkiesss.blogspot.gr/2012/02/american-horror-storypart-2-pros-cons.html
3. http://cinejunkiesss.blogspot.gr/2012/01/american-horror-story-2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου