Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

The To Do List(2013)

 http://www.youtube.com/watch?v=WTIgtr7iyIE
Στόρι: πριν να πάει στο πανεπιστήμιο η Brandy έχει κάποιες εκκρεμότητες σεξουαλικής φύσεως!




















Comments:
-To geek(Brandy Klark) σαν σωστό geek φτιάχνει την sex-list της ώστε να διευρενήσει τους....οριζόντες της χωρίς να της ξεφύγει τίποτα.
Πραγματικά η λίστα της είναι μόνο TO DO, κανένα don't ! Όπως λέει χαρακτηριστικά και στην ταινία ''blowjob, handjob, rimjob όλο jobs έχει!!!'' Πρόκειται για τον  θηλυκό  Jason Biggs μόνο που εδώ αντί για πίτα έχουμε...ανανά! Let's get to work vagina!
Είχαμε καιρό να δούμε κλασική χαζοαμερικανιά με τα σεξιστικά αστεία και τις γραφικότητες και ναι μας είχε λείψει!! Σε όποιον δεν αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες απλά λέει ψέματα σε εμάς..και στον
εαυτό του!
Όταν πέφτουν ατάκες τύπου ''Motor boating. Uncle Andy has a boat, that should be easy'' ή '''Έχει κλειστεί στο δωμάτιο του κι ακούει Saran McLachlan ''  πώς να μην γελάσεις ??!!














-H -always super cute- Rachel Bilson σε κόντρα ρόλο, υποδύεται την slutty sister που την λέει μονίμως στην άβγαλτη , άμαθη αδελφή της. Ευτυχώς που η Rachel είναι ορεξάτη στην ταινία γιατί στο φετινό Hart of Dixie μας έχει απογοητεύσει.




















 -Aπό το Hart of Dixie παίζει και ο Scott Porter . Στην ταινία είναι το αντικείμενο του πόθου, η απόλυτη φαντασίωση, το έναυσμα για να ξεκινήσει την play-list της....:P














 -Tον υπερπροστατευτικό πατέρα της Brandy ερμηνεύει-με επιτυχία- ο Clark Cregg ,o τύπος του S.H.I.E.L.D. Άμοιρε πατέρα τι να κάνεις, βασικά άμοιροι πατεράδες όλου του κόσμου ότι αίσχη σκέφτεστε για τις κορούλες σας δυστυχώς κάνουν ακόμη χειρότερα!!!





















-Για το τέλος άφησα τον Andy Samberg , τον νέο μικρό θεούλη που απογειώνει την νέα σειράρα Brooklyn Nine-Nine!Must-see!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου