Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Thor: The Dark World (2013)

Στόρι: Ο Thor παίρνει και πάλι το σφυρί στα χέρια του για την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του μέχρι τώρα. Η δύναμη του εχθρού θα τον αναγκάσει να συμμαχήσει ακόμα και με το δολοπλόκο αδελφό του Λόκι! Το επικίνδυνο και απρόβλεπτο ταξίδι που θα χρειαστεί να κάνει, θα τον επανενώσει και με την αγαπημένη του θνητή Jane Foster!

Chris Hemsworth: Δε μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, αλλά κακά τα ψέματα είναι το δυνατό χαρτί της ταινίας και ταυτισμένος απόλυτα πλέον με το συγκεκριμένο ρόλο. Σαφώς είναι και ‘’κράχτης’’ για το γυναικείο κοινό, που έρχεται στην αίθουσα με την προσδοκία να μετρήσει ‘’τετραγωνάκια’’….. Το χει πάντως στις σκηνές που περιλαμβάνουν μάχη! Μηδέν βέβαια στις σκηνές που το παίζει ρομαντικός και σε αυτές που χαμογελάει (τον φαντάζομαι να σκέφτεται ‘’εντάξει το ξέρω πως είμαι ένας θεός αλλά οι γυναίκες θέλω να με εκτιμήσουν για το χιούμορ μου’’.

Natalie Portman & Jaimie Alexander:  Η Portman στο ρόλο της Jane Foster που περιμένει καρτερικά την επιστροφή του…θεού στη γη…..χμμ…. Συμπαθής παρουσία αλά η Natalie Portman είναι πάντα η γνωστή Natalie Portman….Εκτός απ’ το Black Swan ίσως…. Εκεί κάνει την υπέρβαση! 
Την Jaimie Alexander την πρωτοείδα στο Kyle XY! Της αναγνωρίζω πως από απόλυτα αντιπαθής στην αρχή κατάφερε να μου γίνει ιδιαίτερα συμπαθής στη συνέχεια! Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες όταν είδα το όνομα της στο cast, στο ρόλο της εντυπωσιακής Sif που παλεύει στο πλαϊ του Thor! Στο μεγαλύτερο μέρος ο ρόλος της είναι περιορισμένος!

Tom Hiddleston: Ξεχωρίζει και πάλι στο ρόλο του πολυμήχανου και δολοπλόκου Λόκι. Ξεγραμμένος από όλους καλείται να βοηθήσει αυτή τη φορά, αλλά το ερώτημα είναι αν μπορεί κανείς να τον εμπιστευτεί…..(?)

Η ταινία βλέπεται ευχάριστα σίγουρα… Προσωπικά την είδα σε 3D, που σίγουρα είναι συμπαθητικό...Αυτό που πραγματικά μου άρεσε πολύ ήταν οι αναφορές και η σύνδεση της ιστορίας με αυτή των Avengers! Respect
Βέβαια την ταινία την είδα καπάκι μετά το επικό Gravity (http://cinejunkiesss.blogspot.gr/2013/11/gravity-2013.html)! Ότι και να δεις μετά από αυτό καταδικάζεται αυτόματα σε συγκρίσεις που δεν το ευνοούν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου