Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

The Wolverine(2013)

 http://www.youtube.com/watch?v=g7kdUy5_WlI
Στόρι: o Wolverine ταξιδεύει στo Tόκιο όχι για drift
αλλά για ν' αντιμετωπίσει - εν αγνοία- τους δαίμονές του.




















Comments:
-Σε γενικές γραμμές μετριότατο, προβλέψιμο και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καν ως καθαρόαιμη περιπέτεια. Έχουμε βαρεθεί να παρακολουθούμε  sequel που ''ατιμάζουν'' την πρωταρχική ταινία, λίγο σέβας ρε παιδιά! Αλλεπάλληλα τα κινηματογραφικά χτυπήματα  ( hangover 3,  G.I.Joe retaliation,  wrath of the titans e.t.c) με πιο πρόσφατο τον ντουκομπούλη Thor που ξαναπιάνει το σφυράκι του!
Το σενάριο ήταν σε κάποια σημεία απλοϊκό σε άλλα εξωπραγματικό  με αποκορύφωμα τον wolverine να κάνει εγχείριση στον εαυτό του και τον  Σαμουράι Robocop!!!
Στην λίστα με τα αρνητικά προστίθεται και η αδικαιολόγητη διάρκεια, 126 λεπτά! Επαναλαμβάνομαι το ξέρω αλλά όταν πρόκειται για το wolverine δεν το δέχομαι να διαρκεί πάνω από 1,5 ώρα. Ευτυχώς- θα ακουστώ πεζή ναι- που τον έδειχναν μισόγυμνο κατά τη διάρκεια της ταινίας διαφορετικά θα 'χε πάει πρωτύτερα η ταινία στον κάδο ανακύκλωσης!




















-Hugh Jackman: επέστρεψε ο κυνικός, brutal, άνθρωπος των σπηλαίων , Λόγκαν που ποθούμε! Όπως είπε χαρακτηριστικά η αδελφή μου πώς γλύτωσε τον βιασμό στα γυρίσματα???!!! Φυσικά πίσω από αυτό το σκληρό(!) παρουσιαστικό κρύβεται μία ευαίσθητη και πονεμένη ψυχή που θέλει να βρει την εσωτερική της γαλήνη. Στο επίκεντρο πάλι  τίθεται το θέμα της αθανασίας του αλλά μετά το δίωρο μέχρι και εγώ προσευχόμουν να ψοφολογήσει για να μην υπάρξει και wolverine 3!


 O Wolverine όταν δεν μάχεται κάνει  gangnam style!!







-Αδιάφορη η viperογκόμενα που μόνο μέλι δεν στάζει αλλά και η συνεσταλμένη Μάρικο(το αντικείμενο της προστασίας και του πόθου του ήρωα μας).
Και δεν μας έφταναν αυτές έχουμε και την κινεζούλα Μελίτα, απλά tragic!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου